The Private Lives of Pippa Lee (2009)

4

Recunosc, nu am fost tocmai mirata atunci cand am aflat ca “The Private Lives of Pippa Lee” a fost adus pe micile ecrane de o femeie, ba mai mult, foloseste ca sursa inspiratie propria-i carte. Vorbim despre Rebecca Miller, mintea din spatele unui scenariu suprinzator de bun, gata sa te prinda captiv intr-o poveste de viata aparte. Si, de ce sa nu recunosc, m-am bucurat ca productia a fost semnata din mana unei femei, caci oricat de nehotarate am fi noi ca specie departajata, tot intre noi se pot vedea cel mai bine framantarile si gandurile uneia dintr-ale noastre. Trecand la capitolul distributie, tineti-va bine: putem pronunta nume ca Robin Wright Penn, Alan Arkin, Winona Ryder, Keanu Reeves ori Monica Bellucci. Pariu c-ati vrea sa-l vedeti pe Keanu tatuat pe intreg pieptul de imaginea unei icoane, ori pe Bellucci in al n-lea rol de femme fatale, dar la fel de senzuala.

Pippa Lee este tot ce si-ar dori un barbat: o femeie frumoasa, o sotie fidela si o gospodina desavarsita. Cu toate acestea, sotul ei, un editor consacrat, Herb Lee, nu pare a fi multumit de sacrificiile si pedanteriile consoartei sale. Cu o diferenta de varsta destul de mare, cuplul isi ascunde propria poveste intr-un trecut deloc placut pentru Pippa.

site 28 rand 2121999910 the private lives of pippa lee pub 627 The Private Lives of Pippa Lee (2009)

Femeia a fost crescuta intr-o familie usor atipica: un tata preot si o mama dependenta de medicamente si droguri incearca sa-i redea fetei o educatie proprie varstei ei. Dar nu vor reusi, caci curand Pippa va fugi de acasa in casa matusii sale lesbiene. Nici aici nu va rezista mult, datorita influentei nefaste pe care prietena matusii o exercita asupra sa, tanara ajungand devreme sa duca o viata dezorganizata pe strazile zgomotoase ale vietii. Cum va sfarsi o adolescenta rebela in postura de sotie-model, ramane sa descoperiti voi.

the private lives of pippa lee 15 846354905 The Private Lives of Pippa Lee (2009)

Filmul are cate putin din toate: umor, dragoste, drama, familie, psihologic; astfel este mult probabil ca pelicula sa placa oricaruia dintre voi. Cu niste replici si scene de-a dreptul geniale, “The Private Lives of Pippa Lee” merita minimum o vizionare, caci vei vrea sa-i poti afla din nou secretele, amanuntele, s-o dezbraci dintr-o a doua privire. Interpretari? Exceptional cand ma gandesc la varianta tanara a Pippei, in persoana lui Blake Lively, a lui Alan Arkin, Juliane Moore, a Winonei Ryder sau pasajele Monicai Bellucci. Toti vor alcatui cadrul unei povesti a carui farmec si indrazneala nu se va sfii sa-ti dezvaluie toate ascunzurile si partile-i mai putin placute. Cu siguranta, un film ce se vrea vazut. De cate ori va fi nevoie.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. Scenariul este bun, iar Robin Wright Penn se identifica cu Pippa. E un film foarte trist pe alocuri, mai ales cand vedem pasaje din trecut dar si drama de zi cu zi pe care o traieste personajul principal. Finalul in schimb nu e unul clasic ci ofera fluiditate si continuitate productiei: calatoria sau redescoperirea.

  2. L-am vizionat recent si nu mi-a displacut…M-am bucurat mult sa-l vad pe Keanu Reeves intr-un rol mai diferit fata de cele vazute pana acum;Juliane Moore si Monica Bellucci acapareaza celelalte personaje chiar daca au roluri episodice;un film interesant insa cu un final previzibil…

  3. Mi-a placut foarte mult.E un film interesant si captivant intr-un mod foarte linistit si placut.Iar finalul il consider nu atat previzibil, cat foarte firesc.Merita vizionat.

  4. Filmul a fost foarte bun, am dat intamplator peste el la scurta vreme dupa ce a fost lansat si nu am regretat. Am aruncat un ochi si peste celelalte filme recomandate de tine si pe majoritatea le-am vazut deja si pot spune ca sunt foarte bine alese. Ti-as da totusi un sfat, cred ca recomandarile tale ar starni mai mult curiozitatea cititorilor daca ai dezvalui mai putin din actiunea filmului. Parca nu mai are farmec dupa ce ai povestit deja tot filmul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.