Changeling (2008)

20

2887443863 6ca2ce48ef 202x300 Changeling (2008) Actori: Angelina Jolie, Gattlin Griffith, Michelle Martin

Angelina Jolie. Ma intreb cati oameni care au un calculator acasa sau un televizor pe cablu si nu au auzit de ea. Acest film nu a fost asteptat de publicul larg ci poate doar de fanii actritei si de criticii de film. Nu m-am interesat de la ce vine numele filmului, dar sper sa aiba o legatura cu numele actritei. Si inca ceva, va zic la inceput ca sa nu uit. Am vazut o Angelina Jolie palida, obosita si nu doar pentru ca asa o facea rolul sau imaginea ci am observat o schimbare. Sunteti pregatiti pentru o drama cu o picatura de mister?

Angelina joaca rolul unei mame ce-si pierde copilul de cativa ani, the changeling movie 02 300x200 Changeling (2008) un baiat foarte istet de altfel. Se duce la politie si este asigurata ca ii va fi gasit baiatul. Dupa o perioada este gasit. Toata lumea e fericita si ma refer aici la jurnalisti, politisti si prieteni apropiati. De ce nu e fericita si ea? E singura care sustine cu tarie ca baiatul recuperat de politie nu este fiul ei. Iar politia nu vrea sa recunoasca asta, chiar o ia peste picior si spune ca datorita perioadei de timp in care nu si-a vazut baiatul aceasta poate sa nu-l recunoasca imediat. Doar ca mama nu se angelina jolie changeling 300x222 Changeling (2008) opreste aici, face rost de marturii si dovezi care spun ca ea are dreptate. Dar prea tarziu. Mai mult nu va zic.

Download subtitrare “Changeling” in curand.

Poate multi se vor plictisi, iar poate barbatii vor astepta vreo scena de dragoste cu o Angelina dezbracata (Care poate exista), dar criticii il vor aprecia si l-au apreciat si pana acum. La final, “Changeling” pare un film bun. Bunicel. In care multi vor trai drama, la care multi se vor plictisi asteptand vreo surpriza.

Vizionati trailer:

20 COMENTARII

  1. Filmul a fost prezentat în premieră la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, dar nu a fost primit extraordinar de critici. Sunt curios dacă va fi adus oficial în România sau va fi prezent doar la diverse festivaluri.
    Poate merita amintit că regizorul filmului este Clint Eastwood.

  2. Pentru Adelina : Cred ca asta era si ideea,nu? Intr’un film dramatic cum vroiai sa apara ? Rosie-n obraji, grasa si frumoasa? Precum intr-o reclama la iaurt sau cereale ? Off .. multi critici printre noi! E plina “Romanica” de simpatici.

  3. Intrebare : De ce acest film este inclus in categoria “fantastic” ? Drama.. intr-adevar, poate chiar thriller pt unii.. Dar..de ce “fantastic” ? Ce legatura are cu aceasta categorie.. un film atat de REAL .. inspirat de altfel..din intamplari reale ? Voi..dragi editori..cei care va ocupati cu “sortarile” de gen .. tind sa cred ca nu prea faceti diferenta intre categorii.. e aberant sa pui un asemenea film .. la .. “fantastic” . Poate cazul nu e singular aici pe site..n-am stat sa verific toate filmele..care cum pe unde sunt puse.. Doamne fereste, dar fara sa vreau am observat aceasta greseala facuta de catre voi.

  4. By the way.. asa cum sunteti capabili .. sa multumiti atunci cand vi se aduc laude.. sa afirmati ca intr-adevar ati devenit un site, blog..ma rog.. de top .. in domeniu , ar fi foarte ok daca ati putea sa fiti si echidistanti fatza de fiecare vizitator in parte..sa tineti cont de recomandari…critici..si pe cat posibil sa incercati sa impacati si capra..si varza, vorba romanului.. in cazul de fatza.. sa remediati o greseala. Pt. ca pana la urma.. succesul vostru..depinde de noi.. cei care va accesam.. va scriem..si-asa mai departe.

  5. Un film o leacă prea lung. După o oră jumate, deja îmi pierdusem interesul într-o anumită măsură. Dar, aşa cum au afirmat şi alţii, în sfârşit Jolie poate fi numită o actriţă. Scenaristul, Michael Straczynski, putea să-i ofere o partitură mai bună, iar Clint Eastwood nu s-a obosit deloc să facă filmul mai alert şi mai interesant. Nu pot decât să mă gândesc la fatul că dacă i-ar fi lăsat locul lui Lars von Trier, Changeling n-ar mai fi intrat deloc în atenţia Academiei, însă ar fi fost un film cu adevărat bun, în timp ce Angelina Jolie ar fi avut ocazia de a face rolul carierei.
    În concluzie: ideea a fost bună, realizarea pe jumătate proastă.

  6. Mai alert ? Mai interesant ? Pai cum frate.. daca Clint Eastwood a dorit sa puna in scena.. o intamplare reala .. pur si simplu..asa s-au desfasurat faptele . Acest film nu a fost “inflorit” , a prezentat in amanunt o tragedie, bineinteles..pe alocuri..putina fictiune.. dar atat. Si tu scrii frate aici ? Interesati-va fratilor inainte de un review..sau inainte sa va dati cu parerea. Nu trebuie sa-ti placa obligatoriu Doamne fereste, gusturile difera de la om la om.. perceptia..de asemenea.. insa informeaza-te despre un film .. ce si cum .. inainte de un review.. sau un comentariu .

  7. Măi, Robert! Calmează-te puţin! Bea o cafeluţă! Chiar nu pricep de ce te agiţi în halul ăsta!
    Scenariul filmului este, într-adevăr, inspirat după nişte fapte reale, ce au avut loc pe la începutul secolului trecut. (Spre surprinderea ta, nu eşti singurul care ştie acest lucru!) Însă, aşa cum spuneai şi tu, atât scenaristul cât şi regizorul şi-au adus puţin contribuţia la modificarea poveştii reale.
    Şi sper că eşti de acord cu mine când spun că sunt mai multe feluri în care poţi prezenta aceeaşi poveste. Iar tot ceea ce am afirmat a fost că modalitatea lui Eastwood nu este cea mai inspirată. Poate nici scenariul nu l-a ajutat! Dar dacă filmul era puţin comprimat, la 90-100 de minute, şi Angelina nu era plimbată prin aproape fiecare cadru (chiar dacă performanţa ei este extraordinară), Changeling ar fi fost mai pe placul meu.
    Ok, ţie ţi-a plăcut aşa cum a ieşit. Foarte bine! Nu pot decât să-i felicit pe Eastwood şi Straczynski că nu au plictisit pe toată lumea.

  8. 🙂 Sunt calm frate .. 🙂 Ai dreptate si tu in felul tau .. pana la urma..e punctul tau de vedere , gusturile nu se discuta .. 🙂

  9. […] “Frost/Nixon” si “The Da Vinci Code”, producator al filmului “Changeling” si regizor al unor filme ca “A Beautiful Mind” si “Apollo 13″ (doua […]

  10. Ziceam la un moment dat ca singurele filme in care Angelina, o actrita mediocra, a jucat bine sunt “Girl Interrupted” si “Gia”. Nu mi-am schimbat parerea dupa Changeling, un film grozav prin ecranizarea unei poveste cat se poate de inspaimantatoare( fara a fi un film horror)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.