Burlesque (2010)

1

Trebuie sa recunosc ca m-am lasat cu greu convinsa de prieteni sa merg la primul film cu Christina Aguilera protagonista. De regretat, insa, nu am regretat. Pot spune ca am ramas destul de impresionata de scenele de dans, desi nu stiu daca de vina sunt costumele, muzica sau ambele si sa zicem ca pe jumatate Christina m-a convins ca poate sa fie o actrita destul de buna.

christina in burlesque 1 1210 de 460x345 Burlesque (2010)

Nu o sa va spun prea multe despre subiect. Ideea de baza este ca Ali (Christina Aguilera) este facuta pentru scena, doar ca are nevoie de sansa de a se afirma. De aici, rolul lui Tess (Cher) este acela de a-i implini visul lui Ali, mai ales cand Ali arata ce plamani puternici are. O mica romanta este, evident, prezenta. Pe langa Cher si Christina, stiam ca ma voi bucura si de Stanley Tucci (Sean, in film) care, desi tinde sa aiba mai mult roluri de ,,ajutor”, o face in mare stil. Mai avem asa : Eric Dane (cunoscut pentru rolul din Grey’s Anatomy), un ,,vampirel”, Cam Gigandet, Alan Cumming. Cat despre interpretarea lui Kristen Bell, astept de la voi reactii.

cher kristen bell burlesque Burlesque (2010)

Probabil ca ati aflat, Cher a si luat un Glob de Aur pentru una dintre melodiile pe care le interpreteaza in Burlesque, ,You haven’t seen the last of me”, o melodie in care Cher poate transmite foarte multa emotie, doar stand pe un scaun,. Mai jos aveti si trailerul, incercati apoi tot filmul. Eu zic ca merita sa vedeti cum ,,rivalitatea” Cher-Christina pare sa devina mai repede o foarte reusita combinatie.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

  1. Nu am urmarit filmul burlesque dar din trailer pare cat de cat interesant tinand cont ca are actori principali ca CHer si Christina Aguillera. Daca l-a vazut cineva, sa-mi spuna si mie daca merita sa-ti pierzi timpul urmarindu-l.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.