An Unfinished Life (2005)

3

În general, la Hollywood se procedează în felul următor: se ia un scenariu (cel mai bine ar fi sã se bazeze pe o carte sau pe realitate) care sã conţină o intrigă: fie siropoasã, fie plină de acţiune, se adaugă câţiva actori “cu greutate” şi se aşteaptă ca publicul sã vină şi sã dea banu’. Însă nu întotdeauna funcționează această rețetă. O dovadă în acest sens este și filmul lui Lasse Hallstrom. Beneficiind de un buget de aproximativ 30 de milioane de dolari, An Unfinished Life nu a avut încasări decât de aproape 18 milioane de dolari americani în întreaga lume. anunfinishedlifepic 300x203 An Unfinished Life (2005)

Dar, iată despre ce este vorba: o femeie (Jennifer Lopez) abuzată de iubitul ei, decide să-și ia fiica și să plece de acasă. Norocul nu ține cu ea și i se strică maşina. În cele din urmă, ajunge la casa fostului ei socru, care o consideră vinovată de moartea fiului său, dar, cu toate acestea, Einer Gilkyson (Robert Redford) acceptă s-o primească în gazdă, pentru o perioadă. De aici, povestea tipic hollywood-iana poate să înceapă. Iar finalul nu este greu de ghicit.

an unfinished life 003 300x199 An Unfinished Life (2005) Download subtitrare “An Unfinished Life” click aici.

An Unfinished Life primeşte, totuşi, un punct bonus pentru interpretarea lui Morgan Freeman, care, pur și simplu, pare că nu poate să joace prost. Iar rolul i se potriveşte de minune. Robert Redford este… Robert Redford, cu toate că a mai îmbătrânit un pic, în timp ce Jennifer Lopez nu iese cu nimic în evidență și, chiar, pare oarecum incomodată de “numele” partenerilor ei de film. Ştie, probabil, că niciodată nu va reuşi să intre în acea ligă a actorilor de valoare. Ea este, și rămâne, o actriţă și o solistă mediocră. Dar… măcar arată bine!

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Filmul nu e cine stie ce. Se vrea a fi profund interesant si dramatic dar nu-i prea iese. Nu are decat cativa actori cunoscuti pe afis . atat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.