The Men Who Stare At Goats (2009)

1

Aş putea foarte uşor să spun că mi-a plăcut această producţie. Cu o distribuţie de actori ca George Clooney, Ewan McGregor, Kevin Spacey şi Jeff Bridges, să spui că filmul a fost slab şi că nu ţi-a plăcut, ar putea fi catalogat drept un gest superficial şi irelevant. Cu părere de rău, mărturisesc că “The Men Who Stare at Goats” m-a plictisit enorm. Nici măcar prezenţa lui Kevin Spacey nu mi-a putut schimba, câtuşi de puţin, părerea despre film. N-am înţeles ce s-a vrut exprima/arăta/evidenţia prin această peliculă. De aceea, o consider lipsită de orice substanţă. În afară de actori, care sunt buni, nu are nimic. Nici scenariu inteligent, nici poveste interesantă, nici personaje bine conturate. E lipsită total de “viaţă” şi asta pentru că nu s-a făcut o delimitare perfectă între actorul propriu-zis şi personajul pe care îl interpretează. Spre deosebire de alte dăţi, George Clooney şi Ewan McGregor nu mi s-au părut veridici în rolurile lor.

Iar dacă nu ai nişte tipologii bine structurate şi o modalitate de a le ansambla perfect în interiorul acţiunii, se alege praful de tot filmul.

the men who stare at goats The Men Who Stare At Goats (2009)

Din trailer, dincolo de faptul că ţi se relevă tot subiectul peliculei, arată foarte bine. Ai putea chiar să crezi că are şanse să fie o comedie bună. Ei bine, nu e deloc aşa. Bob Wilton (Ewan McGregor) este un jurnalist care îl întâlneşte, din întâmplare, pe Lyn Cassady (George Clooney), un fost membru al unei organizaţii secrete ce se ocupa cu crearea de super-soldaţi. Super-soldaţii erau antrenaţi să îşi folosească puterea minţii pentru diverse acţiuni. Şi acum urmează partea cea mai tare. O modalitate de a-şi antrena abilităţile psihice se referă la holbatul efectiv la o capră până ce reuşeau să-i oprească inima. De aici şi titlul filmului “The Men Who Stare at Goats” :)). Asta cred că este cea mai tare “invenţie” de anul acesta: holbatul la capre. În fine, şi ăştia doi, Bob şi Lyn, pleacă împreună în Irak în căutarea mentorului celui de-al doilea.

9e84aaf62990d674 men who stare at goats The Men Who Stare At Goats (2009)

Iar pe parcursul derulării aventurii din Irak, este prezentată şi povestea lui Lyn. Iar mai multe nu am de adăugat. Filmul e confuz rău, iar unele faze sunt de-a dreptul idioate. E păcat, cu astfel de actori, să îţi iasă un aşa eşec.

1 COMENTARIU

  1. il am in calculator……eram nerabdator sa il vad..din trailer mi s’a parut foarte amuzant
    ……da acum….oricum o sa ii dau o sansa 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.