The Dilemma (2011)

6

Ron Howard este regizorul unor filme ca A Beautiful Mind, Apollo 13 sau Cinderella Man si totusi a dat-o rau in bara cu “The Dilemma” sau, pentru Romania, “Cum s-o dai sa fie bine?”. Vince Vaughn si Kevin James (doi actori care au facut multe roluri de comedie bune) sunt jalnici in incercarea de a repeta situatii cliseice din filme mai vechi (ma intreb daca James o sa repete gluma cu dansul la infinit). Am ras (mai mult zambit) la trei glume tot filmul si dupa o jumatate de ora (filmul tine 2 ore) imi venea sa plec din sala. Nu stiu nici ce a fost in mintea celor de la Universal Pictures de au sustinut un buget de 75 (saptezeci si cinci) de milioane de dolari pentru realizarea lui.
the dilemma poza1 460x276 The Dilemma (2011)

The Dilemma este despre cum sa tii un secret fata de cel mai bun prieten al tau. Si probabil cel mai greu secret. Acela ca sotia lui il inseala. Bine, despre asta si despre cum sa pitchuiesti un contract cu un producator de masini, cum sa-ti ceri in casatorie aleasa, cum sa si cum sa. Si mai ales… despre cum sa faci product placement (reclama in film) cu Dodge, Nikon, Budweiser si altele.
the dilemma poza2 460x306 The Dilemma (2011)

Singura replica amuzanta pe care mi-o aduc aminte acum (si credeti-ma ca ma gandesc) cred ca a fost cea cu “Electric cars are gay. I mean, not homosexual gay, but my-parents-are-chaperoning-the-dance gay.” scena respectiva zmulgand destul de multe rasete in sala. Ron Howard trebuia sa se opreasca la Grinch in 2000 si cariera lui plina de umor ar fi fost suficient de buna. Nu va duceti la film. Nu merita.

Vizionati trailer:

6 COMENTARII

  1. Asta cred k va fi urmatorul film pe care-l voi vedea la cinema! Nu-mi fac mari sperante insa imi place mult Kevin James asa k ma voi duce!

  2. The dilemma, sau dilema, pe romaneste, vreau sa zic ca l-am vazut online, e o comedie incurabila plina de faze comice. Daca vreti sa urmariti un film de comedie bun, vi-l recomand pe asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.