Spread (2009)

17

spread 201x300 Spread (2009)Actori: Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva, Sebastian Stan, Sonia Rockwell, Maria Conchita Alonso

Am fost azi la vizionarea de presa a filmului “Playboy de L.A.”… pe la 10 dimineata. Nimic rau in asta, imi zic in prima faza. Doar ca exista o diferenta mare intre a vedea un film dupa ce abia te-ai trezit si a-l vedea pe acelasi undeva spre seara. Un lucru sigur mi-a placut la filmul acesta: este pe placul ambelor sexe. Domnisoarele si doamnele se vor indragosti (iar) de Ashton Kutcher, iar baietii vor fi gura apa dupa scenele cu femei dezbracate. Productia este “R”-rated, adica interzisa minorilor mai ales pentru scenele demne de un film erotic. Incepusem intr-un moment sa confund imaginile de pe ecran cu un clip de piar facut pentru Kutcher deoarece dupa un astfel de film actorului principal ii creste sigur numarul admiratoarelor. Si sa vedem despre ce este vorba…

Nikki este o curva masculina din Los Angeles, un barbat care a stiut ce vrea si a gasit o modalitate simpla de a obtine acel lucru.

spread2 Spread (2009)

Momentan traieste cu o tipa bogata ce locuieste pe dealurile Hollywoodului intr-o casa superba. Acesta normal ca isi face de cap atunci cand aceasta nu este acasa (si se intampla destul de des). Stiti genul ala de barbat care doar trebuie sa spuna 3 vorbe unei femei pentru a o avea in pat ? Ei bine, el este. Intr-o zi da peste fata ce nu o poate cuceri asa usor moment in care isi da seama ca incepe sa aiba anumite senimente fata de ea. Ce se intampla mai departe nu prea are rost sa va povestesc pentru ca v-as strica putinele surprize ce filmul vi le pregateste. Va recomand insa sa-l vedeti destul de light (ce expresie am folosit:P) intr-o zi in care un film greu nu este cea mai buna solutie.

Spread 1243350541 1 2009 Spread (2009)

Dupa film, spunea cineva ca nu prea e un film de vazut la cinematograf ci mai mult acasa cu prietena. Cert este ca daca te duci cu prietena la un astfel de film, dupa sigur vei vrea sa o duci si acasa 🙂 In concluzie, Spread este un film usor, de vara, cu simpaticul Ashton Kutcher si o duzina de femei care mai de care mai dezbracate.

Vizionati trailer:

17 COMENTARII

  1. Haha!Cam acid review-ul Floryan:))Oricum, cam 80% din spectatorii de la cinema vor fi gagici fie venite in gasca, fie cu max 20% prieteni/iubiti/soti. Anyway sunt curioasa sa-l vad:)

  2. Si tu nu l-ai ales. :))
    “Incepusem la un momentdat sa confund imaginile de pe ecran cu un clip de piar facut pentru Kutcher deoarece dupa un astfel de film actorului principal ii creste sigur numarul admiratoarelor”.
    Mie mi-a inspirat niscaiva aciditate, ironie. Ankha sa nu cumva sa uiti sa-l incluzi pe Ashton in topul alor mai sexi:))

  3. L-am vazut recent la Light Cinema. Spre suprinderea mea erau destule familii cu copii i de 10-12 ani in sala:)) Filmul a avut ceva scene ‘hard’. Am avut impresia ca lui Ashton i s-a potrivit de minune rolul de playboy si clar ii va mari gradul de notorietate in randul fanelor. Finalul a fost unul previzibil si normal.

  4. deci daca 80 % din public vor fii fete o sa fie f dezamagitor ptr ele … eu am fost cu prietena la film si cu inca 2 fete si un baiat si la nici o fata nu le-a placut , poate ptr ca nu are un happy end sau habar n-am dar ce e drept ca eu totusi am ras un pic 😀

  5. Abia acum am reusit sa-l vad si ma straduiesc de cand am auzit de el…Se pare ca efortul a fost in zadar, pt ca din punctul meu de vedere e un film din care nu ramai cu absolut nimic, pentru ca nu transmite niciun mesaj.Nici nu as sti in ce categorie sa-l incadrez.E ceva asa, ca sa fie…De fapt, e ceva:muuuulta reclama la Mercedes…

  6. Cel mai frumos film pe care l-am vazut 🙂 imi place ideea , mai ales ca finalul nu este cum ne asteptam cu un happy end. ne arata ca fetele sunt mult mai perverse ca noi :D:P

  7. Filmul este reusit, si mie mi-a placut, m-a amuzat. Imbina destul de bine niste idei, niste concepte despre femei (nu chiar asa de patrunzatoare, adica nu face cine stie ce “filozofie” din comportamentul femeilor, putin atat..) cu drama iubirii ce se infiripa intre cei doi. Anna spunea ca nu transmite niciun mesaj, ba transmite : Adevarul este ca o curva masculina nu este privita cu aceeasi ochi fata de o curva feminina in societate ma refer, ca fiecare poate privi orice in ce mod vrea, ma-ntelegeti?:)) Si blonda respectiva nu arata ca dracu’, zic eu, se tinea destul de bine.

  8. Interesanta concluzie:)Din pacate, si daca am inteles bine, e cam adevarat:curva masculina e considerata super hot, insa cea feminina e catalogata, evident, tarfa.Insa mie nu mi s-a parut a fi neaparat mesajul filmului.Cat despre Anne Heche, si eu cred la fel:e bine de tot!:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.