Mihaela: Sunshine Cleaning (2008)

5

SunshineCleaning2 202x300 Mihaela: Sunshine Cleaning (2008)Actori: Amy Adams, Emily Blunt, Alan Arkin, Jason Spevack, Steve Zahn, Mary Lynn Rajskub

V-ati surprins vreodata propriul chip zambind cinstit la fine de film? Intregul duium de chicote si grimase lasate-n urma peliculei, se zbat atunci in a se preface suras pentru reusita. Ei bine, asta face un FILM TARE. Si da, putem vorbi cu “Sunshine Cleaning” ca despre-o ecranizare de valoare. Productia iscalita din mainile a doua entitati feminine ( Christine Jeffs si Megan Holley) izbuteste s-aduca in prim plan actori interesanti, nicicum superficiali si extrem de plastici: o Emily Blunt razvratita, bucata de Amy Adams mulata pe ziua de maine si-nca o transa de caractere zdravan pronuntate. “Sunshine Cleaning” si-a avut premiera anul acesta si eu zic c-abia asteapta sa fie imbratisat de public. Voi? Ce-i sugerati? 

Sa stabilim parametrii unei vieti de rahat: un job mizer, cu studiile nu te mai impaci, te-ai pricopsit cu 13sunshine 600 150x150 Mihaela: Sunshine Cleaning (2008)progenitura fara implicatii de niscavai sot/tata, iar dragostea, ei bine, cu dragostea e jalnic! Cu asta convietuieste Rose Lorkowski (Amy Adams), o mama singura, ce-si ocupa timpul si rabdarea ingrijind la starea de bine a caminelor altora. Barbatul de care aceasta este indragostita este casatorit, iar specializarea profesionala pe care aceasta vrea s-o urmeze, are de asteptat pe lista prioritatilor. Dar Rose nu este chiar singura: o are pe sora ei cea simpatico-agresiva Norah (Emily Blunt), pe micutul Oscar, un fiu mai mult decat istet si pe zurliul tata Joe. Situatia tinde sa devina una mai buna in momentul in care o afacere profitabila se-ntrevede la orizont. Banoasa, dar oarecum scarboasa. Dar hei, ce nu (va) face omul pentru verzi$ori mai verzi?

sunshine cleaning 2008 6 g 150x150 Mihaela: Sunshine Cleaning (2008)Am lungit cu prezentare de personaje, cu parere de bine va spun. Partile interesante ramane sa le descotorositi pe parcurs. Un film bun, o poveste interesanta, un altceva pentru oameni care ravnesc dupa altceva-uri. Uhm, interesant este ca dupa ce-o ridicam in slavi pe don’soara Blunt in timp ce se juca de-a printesa, (vezi “The Young Victoria”) gagica continua sa ma impresioneze; iar pe Adams o stiam de capabila, zau! Cu Alan Arkin (castigator de Oscar cu “Little Miss Sunshine”), Mary Lynn Rajskub, Clifton Collins Jr. sau micul Jason Spevack echipa se-ntregeste, completand astfel armonios firele unei istorisiri incantatoare. De neocolit anul asta. Filmul.

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. oameni buni, frati romani!!!!!!

    ce cauta filmu’ asta la comedii???? ca nevasta mea a plins tot timpul….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.