Just Friends (2005)

4

Astazi punem la indoiala conceptul de prietenie intre sexe. De cate ori n-ai auzit exclamandu-se in jur formula de “Suntem doar prieteni!”. Desigur, dar gandeste-te ca el-ul sau o ea ar vrea mai mult, ca intre cei doi s-a petrecut si altceva in trecut, ori doar urmeaza sa se intample acel ceva. Asta ca sa nu ne mai pacalim, dragi prieteni! Experimentul cu “Just Friends” este sustinut aici de rolul lui Ryan Reynolds si de cel al lui Amy Smart, doi camarazi comici pe micile ecrane. La jocul de-a prietenia simulat de viziunea regizorului Kumble participa si Chris Klein cu Anna Faris. Si pentru ca multi dintre noi s-au aflat macar odata intr-o situatie in genul celei descrise mai sus, pariu ca veti empatiza grozav cu trairile personajelor.

Chris + Jamie= LOVE. Bine, bine, Chris o iubeste.. cum iubeste barbatul femeia, dar Jamie il considera cel mai bun prieten pe care il poate avea o fata. In timp ce Chris se lupta (impropriu-zis, lupta) cu kilogramele in plus, Jamie este una dintre cele mai populare tipe din liceul la care invata amandoi.

kkk Just Friends (2005)

Astfel ca nu-i de mirare ca aceasta isi alege ca partener de intalnire pe tipii mai putin inteligenti si mai mult aratosi. Baiatul se decide ca la momentul in care acestia vor absolvi scoala, sa-i marturiseasca adevaratele sentimente pe care acesta i le nutreste. Doar ca… anuarul lui Jamie in care Chris a scris ce simte, nu va ajunge in prima instanta in mainile destinatarei de drept.

llll1 Just Friends (2005)

Filmul are sanse sa placa. De amuzat, cu siguranta. Ryan Reynolds in rolul grasunului batjocorit de colegi este indeajuns de realist, iar in rolul de dupa, cel de barbat cuceritor, si mai si! Anna Faris– crazy b***h! Adica, i-a iesit. “Just Friends” merge de minune cu perioada asta de tranzitie iarna/sarbatori si pentru o vizionare cu prieten(a,ul), este o alegere la fel de buna. Poate asa ii veti putea trece mai usor si peste scaparile dintre scene sau exagerarile.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. Cred ca merita o nota mai mare..adica eu nu cred ca e la acelasi nivel cu filmul All about Steve (2009)…
    un film amuzant cu o poveste draguta ..merita vazut 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.