How do you know (2011)

3

O poveste draguta si cam atat. Desi poate ca dau dovada de o sinceritate brutala, as spune ca este un film pe care mai bine il asteptati sa il luati ,,pentru acasa”, cu exceptia cazului in care chiar va plac foarte mult actorii. Actorii m-au facut si pe mine sa il incerc: Owen Wilson, Reese Witherspoon, Paul Rudd, o combinatie reusita in teorie.
how do you know 584 460x259 How do you know (2011)

Practic, modul in care a fost construit subiectul nu cred ca i-a avantajat in totalitate. Exista cateva glume bune care reusesc sa sparga momentele in care totul pare ,,taraganat”. Reese o interpreteaza pe Lisa, o jucatoare de softball obligata sa stea la marginea terenului care incearca sa gaseasca iubirea adevarata. Trebuie sa aleaga intre George (Paul Rudd) si Matty (Owen Wilson), doar ca alegerea este una grea, mai ales ca decizia ei poate sa ii schimbe complet viata lui George. Jack Nicholson joaca in stilul lui clasic rolul tatalui lui George, un tata mult prea narcisist (rolul laminteste de interpretarea pe care Jack a avut-o in ,,As good as it gets”, alaturi de Helen Hunt) . O sa vedeti o cerere in casatorie originala, foarte amuzanta si niste autobuze care chiar pot sta in calea fericirii, dar cam atat intr-o comedie ,,usoara”.
howdoyouknowreview1 How do you know (2011)

Regia apartine lui James L.Brooks, castigator a trei premii Oscar, cunoscut pentru o alta productie in care Jack Nicholson a avut rolul principal ,,As good as it gets” (1997) sau pentru ,,The Simpsons Movie” (2007), asa se explica modul mai ,,ciudatel” de a construi povesti de iubire. Mai jos aveti si trailerul:

3 COMENTARII

  1. nu mi-a placut filmul…zice comedie dar am ras maxim de 3 ori…o aiureala ma si plictisisem la un momentdat

  2. […] bun film pe vremea când numai cinci producţii primeau nominalizări în fiecare an. Oana – FilmeTari O poveste draguta si cam atat. Desi poate ca dau dovada de o sinceritate brutala, as spune ca este […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.