Hors de prix / Priceless (2006)

3

horsdeprix 200x300 Hors de prix / Priceless (2006)Actori: Gad Elmaleh, Audrey Tautou, Marie-Christine Adam, Vernon Dobtcheff

Ah, si ce chef aveam de-un amor/umor frantuzesc! Chiar sunt amatoare de productii semnate de francezi. Hm, de ce?Usor de intuit, cred eu: aceentul pus pe cel mai mic detaliu, scenariile realiste, desprinse parca din mintea oricarui muritor de rand, genialitatea cu care este traversat raportul realitate-fictiune iar lista poate continua.. O avem pe Audrey Tautou, o actrita ce explodeaza prin dezinvoltura si naturalete (doar n-au bagat-o degeaba in distributia mult-discutata ‘’Codul lui Da Vinci”) si pe Gad Elmaleh al carui sarm este unul deloc de evitat. (posesoare de estrogen, ce naiba!)

Irene, avida intr-ale finantelor, este o interesata ce-si petrece 18702625 200x300 Hors de prix / Priceless (2006)timpul in compania barbatilor instariti, dar (bineinteles) in varsta. Cocheta din fire si pedanta, intalnirea cu umilul Jean ii va schimba inconstient destinul si o va face sa vada totul si din alta perspectiva, diferita de cea materiala ce-i asigura cu brio existenta. Dar si Jean al nostru va fi influentat de catre frumoasa Irene, caci va ajunge sa-i adopte stilul de viata iar apropierea dintre ce doi va deveni mult mai evidenta si puternica. Care crezi ca va fi finalul si morala povestirii? Eu zic sa arunci o privire, imi asum riscul vreunui regret.

hors de prix 727178 300x200 Hors de prix / Priceless (2006)Download subtitrare “Priceless” click aici.

Cum spuneam, francezii chiar dau filme bune. O dai, o intorci, dar nu stiu cum le poti contesta meritul acesta. Eu una, nu pot. Originalitatea lor, complexitatea extrasa din lucrurile marunte, simplitatea, te plaseaza in mrejele unei realitatii pe care poate o vei experimenta chiar tu, asta in cazul tau in care n-ai probat-o deja. Nu ezit sa cred ca este posibil sa si traversam peste cazuri similare zilnic in drumul nostru, dar adoptam o atitudine ori o explicatie mult mai verosimila. O pelicula realista, dar presarata cu mult umor, iti poate indulci o duminica searbada.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. genial filmul…mai ales faza cand ii arata ceasul lu aia si ramane socata si dupa,cand il intreaba cat e ceasul si el zice :”9 diamante si un sfert”

  2. Super fain acest film…in genereal comediile frantuzesti sunt destul de bune…de mentionat – gagica din film arata traznet…:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.