The Proposal (2009)

28

proposal 201x300 The Proposal (2009)Actori: Sandra Bullock, Ryan Reynold, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson

The Proposal se pare ca este cel mai de succes film al Sandrei Bullock, in primul weekend de incasari la box-officeul american. Partenerul ei din acest film este nimeni altul decat Ryan Reynold cunoscut iubitorilor de comedii cu iz american din filmul “Van Wilder”. Productia este o comedie romantica ce nu se evidentiaza prin nu-stiu-ce poveste si nici o capodopera cinematografica nu reuseste a fi. Este un film facut pur si simplu pentru publicul dornic de niste faze comice, cu doi actori cunoscuti mai de toata lumea si cu secvente bune de fazut intr-un weekend linistit, acasa cu prietena. Iar prietena s-ar putea sa aiba ceva de invatat pentru ca “the proposal” (cererea in casatorie) nu o face barbatul… ci domnisoara.

Sandra Bullock este, in film, directoarea unei edituri si este privita ca pe o scorpie de463046l 580x400 n 0d2786d7 300x212 The Proposal (2009) catre angajati. Toate bune si frumoase (pentru ea), pana cand intr-o zi afla ca actele sale de sedere in Statele Unite nu sunt in ordine astfel incat trebuie sa paraseasca pentru un an tara. Dar totusi exista o solutie… sa se casatoreasca. Si pe cine cere in casatorie? Pe secretara ei, jucat/a de Ryan Reynold  (secretarul?!? la genul masculin). Doar ca autoritatile suspecteaza ceva si vor sa ii supuna la un the proposal01 300x201 The Proposal (2009)test. Ba mai mult, ei trebuie sa demonstreze autoritatilor ca chiar se cunosc si chiar sunt impreuna. Hai ca o sa fie amuzant.

Download subtitrare “The Proposal” click aici.

“The Proposal” se vrea o comedie mai mult pentru domnisoare care fac pariu ca vor fi incantate cand Reynold isi scoate tricoul (intr-una din scene). Ce v-am spus in articolele trecute: parca nu se mai satura producatorii americani de realizat filme ce au ca tema casatoria.

Vizionati trailer:

28 COMENTARII

  1. L-am vazut aseara si e o comedie romantica reusita. Pe Ryan Reynolds il prind mai bine rolurile din comedii decat din filme de actiune gen X-Men Origins: Wolverine.
    Ceea ce as putea sa reprosez filmului e finalul foarte previzibil.

  2. Bre, nu-mi stricati bunatate de parere despre filmetari, ca’s “cetitoare” fidela. Daca nu e subtitrare, si nu e, nu mai puneti linkuri aiurea. Va rog eu din tot sufletelul meu de copil inocent:D

  3. Mie imi foarte convine. Pot sa imi pastrez parerea despre site linistita. Deci nu mai puneti linkuri gresite? :))

  4. Nu este un link gresit. Doar ca site-ul pe care duce link-ul acela este un site international de subtitrari si este unul din primele pe care apar subtitrarile. Prima data in limba engleza si dupa aceea in limba romana. Faza e ca daca o sa dai click pe acelasi link atunci cand vor pune ei subtitrarea (cu asta se ocupa) atunci o vei si gasi.

  5. Scuzili meeeleee:D
    Oricum nu era de rau ca am vazut filmul si fara subtitrare. Trebuia insa sa imi fac datoria de cetitor fidel :))

  6. as vrea sub in ro….stiu doar frnceza engleza doar asa ce am prins din zbor:( si nu inteleg tot, unde pot gasi sub?

  7. vreau si eu subtitrarea…daca se poate o iau si in engleza…dar de unde?:(:(:( cine ma ajuta
    😀

  8. cautati-o pe strong dcc+ ca acolo o gasitzi, eu am gasit-o,,,sper sa se sincronizeze cu filmul ,,,,,bafta

  9. un film tare simpatic, simplu si cu final previzibil, dar mi-a placut, e amuzant.Si nu e chiar atat de dificil de urmarit fara subtitrare

  10. vineri am fost la the proposal si pot sa zic ca mi-a placut enorm. sala a fost plina! si la fazele comice nici nu se mai auzea sunetul de rasetele noastre. pe verisoara mea a inceput sa o doara burta de la atata ras la scena din padure : to the window, to the wall :))
    it’s a must!

  11. mie sincer nu prea mi-a placut….mi s-a parut mult prea previzibil…in toate filmele de genul asta pana la urma cei doi raman impreuna…devine chiar patetic! Glumele au lipsit cu desavarsire…ma asteptam sa fie mult mai bun dupa toate comentariile pe care le-am citit despre el

  12. E chiar destul de previzibil, dar mie imi place de Ryan Reynold. Face roluri de comedie bine. Mai avea unul asemanator in Just Friends, parca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.