Floryan: Land of the Lost (2009)

6

land of the lost poster 202x300 Floryan: Land of the Lost (2009)Actori: Will Ferrell, Anna Friel, Danny McBride

Hopa. Will Ferrell intr-o comedie. Ati spune ca nu trebuie sa o pierdeti, nu? Sau na, poate chiar va enerveaza si v-ati saturat sa tot ii vedeti moaca prin toate aparitiile din Statele Unite. Acum nu stiu daca sa va povestesc despre “Land of the Lost” ca o comedie sau ca un film fantastic. In unele secvente am ajuns sa ma gandesc serios ca poate este o parodie. Daca o sa ignorati decorul filmului si cadrul in care se desfasoara (o lume fantastica intre trecut si viitor) glumele personajelor or sa vi se para chiar simpatice. Eu chiar mi-am notat cateva preferinte. Hai ca va scriu una: “this i like to call the perfect woman, big set of boobies – no head

*nu o luati personal, va rog:)

Will Ferrell joaca rolul unui cercetator ce incearca salandofthelost 300x162 Floryan: Land of the Lost (2009) demonstreze lumii ca trecand peste calatoria in timp, ce presupune doar trimiterea unei persoane ori in trecut, ori in viitor, exista o cale de a avea ambele perioade in acelasi timp. Si bineinteles ca nu-l crede nimeni. “Nimeni” fiind prezentatorul emisiunii in care povesteste lucrurile astea (la inceputul filmului). Urmatorul pas este calatoria in descoperirea acestei lumi (iar aici mi se pare ca se parodiaza “Calatorie spre centrul landofthelost2 300x229 Floryan: Land of the Lost (2009)Pamantului”. Alaturi de el o ia pe asistenta sa, dar (din greseala) si pe ghidul prostanac. Bineinteles ca ajung ei in lumea pe care o cautau, sosirea fiind un moment prielnic pentru a-si face noi prieteni… o maimuta. De acolo va las pe voi sa vedeti ce se intampla.

Download/descarca subtitrare “Land of the Lost”

Glumele bune ridica ratingul filmului insa imaginea si secventele ba printre extraterestrii, ba prin desert te fac sa te uiti cu scepticism la un film destul de ciudat. Iar daca v-ati saturat de actorul cu parul cret, stati linistiti, omul are inca 5 filme in productie. Vizionati trailer:

6 COMENTARII

  1. sincer va spun….nota pentru filmul asta este …ati ghicit 1/10 — calitate foarte prosta… [ nu ma refer la imagina…am dvdrip ] un film de 2 banii….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.