Crazy on the Outside (2010)

2

Nu-mi place tipul ãsta. Întrebaţi-mã şi despre cine este vorba, c-aşa ar trebui sã se desfãşoare dialogul nostru imaginar. Tim Allen, he’s the guy. Şi pentru “Crazy on the Outside” exagereazã cu zelurile, alergând din postura de actor de rol principal, şi în cea de regizor conştiincios. Sã fie clar, puţini sunt actorii care ar face o treabã bunã în dublã-ipostazã pentru un film, iar Allen nu este unul dintre ei. Cel puţin, nu pentru acest proiect, o comedie fãrã prea mult haz. Ştiti cât de greu este sã faci omul sã râdã? Cred cã tipul nu ştie. Oricum, presimţeam acest deznodãmânt încã de aici, astfel cã rãsuflu uşuratã. 😀 Noroc totuşi cã actorul este suficient de isteţ cât sã cuprindã în echipa sa de filmare şi nume bune, nume cunoscute pentru jocul de calitate de pe platouri şi astfel işi mai salveazã oarescum pielea: Alien-ata Sigourney Weaver, Ray Liotta si J.K. Simmons, unul dintre cei care chiar reuşesc sã fie amuzanţi aici; preţ de câteva scene, cât le-a permis scenariul. În rest, ghionteli de plictisealã şi clişee expuse fãrã cea mai mica jenã. Şi nu, Tim Allen nu-şi însuşeste deloc cu succes locul “câştigat” ca şi principal, ci se descotoroseşte de talent şi se pune la joacã.

1 Crazy on the Outside (2010)

Tommy (Tim Allen) este gata sã-şi ia viaţa în mâini şi sã-şi vadã de treabã. Nu cã n-ar fi luat-o şi pânã acum, dar ultima încercare de maturizare l-a propulsat tocmai în închisoare în ultimii 3 ani. Astfel, la ieşire este gata sã o ia de la capãt alãturi de familie: sora lui, soţul ei şi cei doi copii, dar şi bunica cãruia i s-a adus la cunoştinta cã nepotul ei drag se întoarce din Franţa. Da, pentru a proteja bãtrânica de veşnicele ofuscãri, Vicky, sora cea grijulie, a pãcãlit-o pe aceasta cã Tommy fusese plecat într-o cãlãtorie îndelungatã. Ironizat de cumnat şi privit ciudat de cãtre nepoţi, Tommy se vede nevoit sã încerce sã stea departe de fostul anturaj şi se angajeazã forţat de împrejurãri la un fast-food. Între timp, încearcã sã-şi convingã ofiţerul de reabilitare, pe Angela, cã menirea lui în viaţã este sã conducã afacerea familiei, fosta preocupare a tatãlui sãu: zugrãvitul. Ah da, şi incã viseazã la frumoasa Christy, fosta lui iubitã.

2 Crazy on the Outside (2010)

I’m so boring; cum ar glãsui anumite voci. 😀 Regret Tim, dar “Crazy on the Outside” e creizi de prost. Noroc cã J.K. Simmons nu poate sã se abţinã sa nu “scuipe” dume la fiecare apariţie de-a lui (dacã aş fi rãutãcioasã, le-aş privi ca ironii pe bune, la ce slab este scenariul şi prestaţia “şefului”) şi cã Sigourney Weaver rãmâne o tipã charismaticã. Cred cã te puteai rezuma la platou, fãrã sã intervii de pe margine în pauze. Chiar şi atunci când încerci sã pari amuzant, arãţi atât de penibil, încât mi-e ciudã mie de penibilul tãu. Nu vreau sã vã dezamagesc, dar “Crazy on the Outside” îmi pare greu de crezut cã poate sã producã reacţia intitulatã sugestiv “râs”, darãmite sã reprezinte mândru branşa comediilor. Aşadar, urmãtorul la rand, fãrã pic de remuşcare.

Vizionaţi trailer:

2 COMENTARII

  1. Din pacate insa, desi imi plac comediile romantice, consider ca filmul asta face parte din acele filme(din ce in ce mai frecvente) care nu reusesc sa fie nici comedii..nici romantice. Merge vazut de plictiseala de amatorii genului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.