Couples Retreat (2009)

2

De obicei îţi prezint aici filme tari, filme pe care le-am văzut, mi-au plăcut şi vreau să te îndemn şi pe tine să nu le ratezi. De aceea, probabil, ne vizitezi. Ca să-ţi fim un ghid printre miile de filme care apar lună de lună. Însă, uneori, e bine să fi şi prevenit(ă) despre anumite lucruri. Iar eu, acum, îţi spun să stai departe de acest Couples Retreat. Bine… dacă eşti interesat(ă) doar de peisaje, doreşti să-ţi aduci aminte de vară şi-ţi plac comediile tâmpite, chiar te invit să-l vizionezi.

kristen bell couples retreat Couples Retreat (2009)

Filmul urmăreşte îndeaproape povestea a patru cupluri care merg într-o staţiune, în care, cel puţin teoretic, ar trebui să-şi rezolve toate problemele. Cine formează cuplurile astea? În primul rând îi avem pe Dave (Vince Vaughn) şi Ronnie (Malin Akerman), o pereche ce pare ok la prima vedere, dar, de fapt, au o problemă: joburile nu le mai oferă prea mult timp pentru a petrece împreună.
Apoi, îi avem pe Joey (Jon Favreau) şi Lucy (Kristin Davis): sunt împreună încă din liceu, iar acum aşteaptă ca fiica lor să meargă la colegiu pentru ca apoi să divorţeze. Pe de altă parte, Shane (Faizon Love) este un tip care tocmai ce-a divorţat, iar acum se află într-o relaţie cu Trudy (Kali Hawk), o tipă de numai 20 de ani. Şi să nu-i uităm pe Jason (Jason Bateman) şi Cynthia (Kristen Bell), cei care se roagă de cuplurile amintite mai sus să meargă împreună în respectiva staţiune, pentru simplul motiv că există o ofertă specială: la patru cupluri, se oferă un discount de 50%.

couples retreat Couples Retreat (2009)

Şi, dacă, după vizionare, vrei să dai vina pe cineva pentru felul în care a ieşit acest film, probabil că ar trebui să începi cu scenariştii: Jon Favreau, Vince Vaughn (care au lucrat împreună şi în urmă cu 15 ani, la o altă comedie: Swingers, despre care se zice că ar fi mult mai bună) şi cea care scria anul trecut povestea filmului What Happens in Vegas, Dana Fox.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.