Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)

2

Continuarea filmului de acum 9 ani a intrat dizgratios in cinematografe, ca o noua dezamagire pe lista continuarilor de acelasi fel. Americanii, mai ales, au fost in mare parte dezamagiti insa publicul tanar, copiii, l-au apreciat. Adica si eu, daca aveam 10 ani cred ca il consideram un film distractiv. Asa, pot doar sa fiu sincer cu voi si sa va spun ca la jumatate din el am dormit. Si am dormit fara sa-mi para rau. Stiti voi, ca atunci cand va puneti un film pe calculator tocmai ca sa dormiti mai bine. Doar ca eu ma mai trezeam ca sa tin firul povestii. Si m-am mai trezit o data cand a sarit banda de pe rola de film si s-au aprins becurile in sala.

cats 1 460x258 Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)

Cum o sa vedeti si in trailer, de aceasta data cainii se aliaza cu pisicile impotriva unei feline care dorea sa se razbune pe umilinta adusa ei de catre oameni. De asemenea alti actori sunt recrutati atat la propriu cat si la figurat in scenele productiei. Patrupezii sunt inlocuiti de unii noi, singurul personaj care si-a continuat istoria fiind Mr. Tinkles. Nu se intampla foarte multe lucruri in aceasta continuare: cainii recruteaza un agent nou, se aliaza cu pisicile si cu un porumbel si se duc s-o prinda pe Kitty Galore intr-un parc de distractii.

cats 2 460x258 Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)

Nu stiu daca filmul si-a meritat banii, dar nu vi-l recomand pentru o seara la cinema. Il recomand doar curiosilor care au vazut si primul film. Asa, in amintirea filmelor vechi (acum filmele anilor 2000 le putem numi vechi, nu?).

2 COMENTARII

  1. Un film care mi-a parut rau ca l-au adus la cinema. Puteau aduce alte filme mult mai bune…(bine ca nu m-am dus sa-l vad la cinema)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.