Away We Go (2009)

5

away we go poster 194x300 Away We Go (2009) Porneam aici cu stangu-n drept, prezentandu-va noile creatii ale unor oameni cu staif in cinematografia actuala si nu numai. Astfel, astazi am placerea sa va spicuiesc despre una dintre peliculele amintite in acel articol. Sam Mendes si-al lui “Away We Go”. Privindu-i spatele scenic, pornim de la premise de BUN ori RAU. Mie imi pare convenabil. Ei bine, filmul este bun, in cazul de asta constituie o surpriza cuiva. O veste buna este ca John Krasinski intra pentru poveste in lumea lui Mendes. Si chiar il prinde de minune realitatea englezului. Asta inainte ca actorul sa-si prezinte si el debutul regizoral cu a lui idee in “Brief Interviews with Hideous Men”. Dar.. De ajuns despre el, caci nici colega sa de cuplu nu face rabat de talent si empatie: Maya Rudolph. “Away We Go” este o poveste despre mine, despre tine si… despre ce vrem noi sa facem cand vom creste mari. Sau am crescut deja?

Ea, Verona, el, Burt, formeaza ceea ce noi numim un cuplu normal. Sunt tineri, se iubesc si chiar de cotidianul lor se poate exprima altfel, asta nu-i motiv de prejudecata pentru ei. Iar atunci cand un bebelus da tarcoale vietii lor, decid sa plece in cautarea lui acasa. Mno, pentru multi asta n-ar constitui tocmai o dilema, dar pentru ei va insemna calatorie ah-hoc.

425 awaywego rudolph krasinski lc 042109 Away We Go (2009)

Si pornesc.. Si vor opri in felurite colturi ale Statelor Unite, pe la diverse rubedenii ori prieteni. Nimic mai simplu, cuplul vrea sa imprumute din politica de familie a fiecaruia. Sau doar sa vada ce i-ar aranja mai bine. Si, Slava Domnului, vor avea de unde alege!

john krasinski09 6 2lheader Away We Go (2009)

Incredibil de frumos si simplist scurs firul povestirilor, asa ca probabil te vei pierde in calatoriile celor doi, pas cu pas…  Pe John Krasinski il completeaza rolul barbatului devotat dar si extrem de iubitor, iar Maya Rudolph implineste hazliu nazurile unei mamici ce se pierde intr-o perioada delicata. Scenele comice sunt valorificate pana la ultimul detaliu, deci nu va ingrijorati pentru partea de umor. Si.. Cu ocazia asta, mi-a fost dat sa aud si una dintre cele mai originale si atipice declaratii de dragoste. Ce spuneti de: “I will love you even if i can’t find your vagyna!” Edificatoare vorbe, trebuie sa recunoasteti! Filmul sper sa ajunga catre voi drept o sincera recomandare si sa va-ntoarceti si c-o parere, dou’, tri..

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. “A spicui” inseamna a extrage, a compila, a te documenta din diferite surse. Tu din ce surse iti spicuiesti recenzia? 😀

    Cui ii privesti “spatele scenic”? si ce e aia spate scenic, anyway? “spatiul scenic” ar putea avea un sens, in contextul unei recenzii de teatru…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.