Assassination of a High School President (2008)

2

Dupa ce Ankha v-a prezentat cu surle si trambite trailerul pentru “Assassination of a High School President”, vin si va spun ca pentru mine, filmul a fost o dezamagire totala. Sa nu ne pripim, caci timp si spatiu pentru criticat, slava WP-ului, este: sa-i stabilim genul, pentru inceput. Pot spune cu siguranta  ca productia numai a comedie nu aduce, caci pasajele misterioase si cele usor dramatice nu sunt tocmai de evitat, comicul nefacandu-si mult loc aici. Secundo, prestatia destul de slaba a tanarului din rolul principal: Reece Thompson si o poveste ce scartaie pe alocuri. S-o fi dorit a fi ea plina de rasturnari de situatii, dar au cam scapat-o..  cu fraie cu tot! Ah, ca are nume ca Bruce Willis si Mischa Burton pe lista de prezentare atrage? Ei bine, asta nu cred ca salveaza un film de la un posibil rateu.

Adolescenta este grele dom’le, ce sa mai! Mai ales atunci cand esti in perioada liceului, institutie ce se poate transforma ulterior intr-o veritabila societate. Vei fi tratat dupa ce ai, dupa ce dai, sau poate chiar dupa ce stii. Bobby Funke o simte mai bine pe pielea lui: luat in batjocura de colegii mai mari, acesta isi incearca norocul la redactia de ziar a liceului, acolo unde incearca sa-si faca un renume pentru un viitor job in domeniu. Nu va fi luat in seama decat atunci cand va realiza un articol defaimator la adresa presedintelui elevilor: Paul Moore.

hhhhhh Assassination of a High School President (2008)

Si pentru ca treaba sa fie treaba bine facuta, acesta il va da in vileag pe tip si pentru furtul a unor teste din cabinetul directorului Kirkpatrick. Ajuns sa fie respectat de catre colegii sai, Bobby, prins acum in bratele Francescai, fosta iubita a lui Moore, ajunge sa se indoiasca de veridicitatatea articolului sau, respectiv, de varianta lui de adevar…

assahighschoolpresident Assassination of a High School President (2008)

Bla-bla-bla.. Ca filmul este o abureala si jumatate am zis, nu? Ce mi-a placut? Pai rolul Mischei Barton si-a ei simpatica replica referitoare la semnificatia notiunii de “neinteles” : “It’s just what people say when they don’t like who they are”, vorbe aruncate de-a lungul a doua scene diferite, a doua oara intoarsa totusi cu efect; pe Bruce Willis facand pe directorul usor ticnit si preotul prof de spaniola, destul de amuzant pentru statutul si rolul ales. Ce m-a amuzat? Felul in care personajul nostru alege sa descopere adevarul: o Nancy Drew (haha!) usor spre underground, un Columbo la-nceput de cariera (are pana si pardesiu baiatul, damn!) dar si un pic de Inspector Gadget. Asa i-au zis si ei. Oricum, nu, pentru mine, un ASA NU.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. L-am vizionat aseara si nu mi-a displacut total…cred ca tipu’ din rolul principal si-a facut treaba ok si filmul a avut cateva faze dragutze

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.