Ankha: 17 Again (2009)

10

Din seria filmelor pentru adolescenţi astăzi am să-mi expun părerea despre ultima peliculă vizionată de acest gen, şi anume “17 Again“. O comedie plăcută, cuminte aş putea spune, “17 Again” deţine din start un avantaj, deoarece îl are în distribuţie pe unul din actorii tineri care se află în ascensiune în acest moment la Hollywood, Zac Efron. Dacă numele nu vă spune nimic, vă mai dau un indiciu: “High School Musical“. Acesta a fost filmul care l-a făcut cunoscut publicului. Desigur, nici aspectul fizic nu e de ignorat. Trebuie recunoscut faptul că tipul nu e chiar urât. Acest lucru, o voce bună şi ceva talent actoricesc sunt motivele pentru care tânărul actor a fost îndrăgit aşa de repede de public. Se poate spune că majoritatea care a ales să vizioneze acest film, a făcut-o doar pentru Efron şi că fără acesta filmul nu ar fi avut un aşa succes.

17 again 1237477721 0 2009 150x150 Ankha: 17 Again (2009)După cum am spus mai sus, pelicula nu a fost cine ştie ce. Chiar şi aşa, nu aş putea spune că mi-a displăcut total. Dimpotrivă, a fost un film plăcut, amuzant în unele momente, nu a existat nimic care să îmi lase o impresie proastă, a fost exact aşa cum trebuia să fie un film de acest gen. Nu s-a pus accentul pe extravaganţă, snobism, superficialitate sau prostie, cum se întâmplă în majoritatea comediilor, ci pe faptele pe care le fac oamenii şi modul în care acestea le influenţează viaţa. În 1989, Mike O’Donnell avea 17 ani, era un foarte bun baschetbalist şi avea o relaţie frumoasă cu o colegă de liceu, Scarlet. În ziua celui mai important meci din viaţa sa, Scarlet îi mărturiseşte că aşteaptă un copil. Mike renunţă la visul său de a merge la o facultate şi se căsătoreşte cu iubita sa. 20 de ani mai târziu, Mike are doi copii care îl ignoră cu fiecare ocazie, se află în plin proces de divorţ cu soţia sa, este nemulţumit de propria-i slujbă şi consideră că şi-a ratat viaţa.

17 again l 150x150 Ankha: 17 Again (2009)Printr-un accident bizar, acesta îşi reia înfăţişarea de la 17 ani. Mult mai matur şi cu mai multă experienţă de viaţă, Mike decide să se înscrie iarăşi în liceu, cu ajutorul vechiului său prieten Ned, pentru a-şi retrăi adolescenţa şi a se redescoperi pe sine. De aici, lucrurile încep să se desfăşoare relativ previzibil. Filmul rămâne recomandabil unei anumite categorii de spectatori, care, cu siguranţă, îl vor găsi agreabil. Însă, până la urmă, totul depinde de gusturile fiecăruia în materie de filme.

Vizionati trailer:

10 COMENTARII

  1. de unde pot downloada si eu filmul asta ..fare nice..si il caut de ceva vreme si nu il gasesc pe nici un trrent..adik sunt numai falsuri..:(..pls help..

  2. prezentarea pare fainuta…dar pakat k nu se gaseste atat de usor filmul acesta
    am cautat la mininova nu este….pe filelist la fel…atunci ce sa mai vorbesc de oDC si strongDC:))

  3. […] Chandler, jucat de Matthew Perry. Pentru cei mai tinerei: stiti voi, tipul acela mai batran din 17 Again care apare pe la inceputul filmului inaintea lui Zac Efron. Ei bine, si uite asa, datorita lui, am […]

  4. […] pusa in discutie. Regizorul Burr Steers a mai avut o colaborare anterioara cu Zac Efron pentru „17 Again”, insa de data asta fac echipa pentru o alta gama […]

  5. Nu prea il aveam la suflet pe Zac Efron, probabil si din cauza isteriei care s-a creat in jurul sau odata cu filmele din seria High School Musical, insa dupa filmul asta mi-am cam schimbat parerea. Are ceva talent actoricesc, insa mai are mult de lucrat. Revenind la film..detest filmele cu adolescenti (desi am 18 ani), insa asta a fost bunicel. Se putea si mai bine, insa per total reusit pentru o seara de week-end. Thomas Lennon (adultul Ned) a fost criminal…cireasa de pe tort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.