Scott Pilgrim vs. The World (2010)

2

Ok, deci, nu ma asteptam la asta. Sa-mi placa filmul adica. M-am uitat numai din curiozitate, insa m-a luat prin surprindere, intr-un mod bun.  Scott Pilgrim nu intra in categoria filmelor obisnuite, in primul rand pentru ca nu te asteptai nici intr-un milion de ani ca Michael Cera sa fie tipul macho, bataus. Si nu e. La macho ma refer. In rest cu artele martiale si tacticile de lupta sta destul de bine. Oricum, in afara de partea cu lupta, rolul i s-a potrivit perfect. Fie ca joaca in “Superbad”, “Juno” sau “Nick and Norah’s Infinite Playlist”,  acesta isi pastreaza esenta, avand o prezenta unica, diferita fata de cea pe care o gasesti in general la Hollywood.

scott pilgrim 1 460x306 Scott Pilgrim vs. The World (2010)

Acum despre film. O sa vi se para putin ciudat, adica modul in care este realizat si cum se desfasoara actiunea. E un pic mai dificil la inceput, insa va obisnuiti pe masura ce actiunea se deruleaza. Dupa cum va puteti da seama din titlul filmului, Scott Pilgrim(Michael Cera) este personajul principal. Nu este cel mai cool tip, insa el se descrie ca fiind awesome. Si ca orice tip uncool, acesta are si o trupa, bineinteles necunoscuta si nu prea de succes. Intr-o zi se indragosteste de Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead), iar pentru a fi cu ea, Scott trebuie sa-i invinga in lupta pe toti cei 7 fosti iubiti ai acesteia. Si, cam despre asta e vorba tot filmul, incercarile lui de a o cuceri, cat si concertele trupei sale, sunt toate intrerupte de atacurile neasteptate ai ex-ilor Ramonei.

scott pilgrim fights1 460x252 Scott Pilgrim vs. The World (2010)

Sincer, nu este un film care va fi apreciat de toata lumea, insa este cu siguranta unul amuzant, care va va inveseli o seara plictisitoare. Unde mai adaugi ca ti-i ofera pe Superman(Brandon Routh) si pe Human Torch(Chris Evans) la pachetel. In orice caz, mie mi-a placut. Iar daca esti fan al benzilor desenate, dar mai ales al jocurilor video, sigur o sa iti placa si tie. Si chiar daca nu, n-ai ce sa pierzi daca-l urmaresti, pentru ca cine stie, poate o sa-ti placa si tie desi nu te asteptai.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.