Sammy’s Adventures: The Secret Passage (2010)

1

Am avut placerea sa particip la premiera, in Romania, a filmului “Aventurile lui Sammy 3D”, intr-o sala a cinematografului Movieplex plina de copii. Premiera a fost realizata pe modelul unui eveniment in care pe langa invitati care mai de care mai celebri am avut supriza si unor momente artistice, inaintea proiectiei. Pur si simplu sala era plina de copii dornici sa vada un desen animat bun, din care cred eu ca au avut si multe de invatat. Si desi pentru multi adulti filmul nu va spune multe, pentru multi copii aceasta experienta 3D a reprezentat doar inceputul unui viitor cinematografic plin de asemenea realizari. Ma gandesc la faptul ca primul film l-am vazut, in cinematograf, la varsta de 12 ani si mi se pare ca pot complimenta sala daca folosesc cuvantul “cinematograf”(daca intelegeti la ce ma refer). Pe cand, copiii din ziua de astazi… alte lucruri traiesc.

sammy adv 460x287 Sammys Adventures: The Secret Passage (2010)

Sammy este o broasca testoasa verde, iar viata sa de aproape 50 de ani este surprinsa in 90 de minute de film 3D. De la primii pasi spre ocean, trecand prin indelungata calatorie in jurul lumii (prin curentii oceanici) si ajungand chiar si la o mica poveste de dragoste cu o alta broasca testoasa filmul cuprinde cam tot ceea ce era de vazut intr-o poveste cu un astfel de personaj. Un alt lucru pe care trebuie sa-l remarcam este faptul ca destul de multe invataminte sunt prezentate aici. De la cum nu trebuie sa poluam natura (exemplificand concert cu deversarea de petrol dintr-o nava avariata) pana la ajutorul pe care trebuie sa-l acordam nevorbitoarelor copiii cred ca au avut ce sa-si noteze pentru lectia de ecologie.

sammy 01 460x258 Sammys Adventures: The Secret Passage (2010)

Daca pentru cativa dintre cei prezenti in sala, poate 90 de minute la ora 9 seara au fost cam mult pentru o vizionare de film (adica au adormit), multi copii erau destul de voiosi. Replici de genul “mami, mami…cum se vede prin ochelari” sau “moaaa… cat a sarit pestele alaaa” nu pot decat sa-ti aduca zambetul pe buze intr-o sala de cinema, iar pentru acest lucru experienta parca m-a intors cu ceva ani buni in timp.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

  1. Doamne ce de animatii au aparut anul asta, lucru foarte bun pentru ca unele au fost foarte reusite! mai merge si o animatie asa din cand in cand sa mai te minunezi si tu, si yo cum am o surioara de 1 an si 2 luni merge din plin o animatie buna sa ne mai radem, mai mult yo ca ea nu prea intelege cum sta treaba cu Wall-e, Hiccup, Woody si Buzz 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.