The Green Hornet (2011)

3

The Green Hornet este un film penibil de slab. Dar este atat de slab incat iti place pentru ca te surprinde cu cat de slab poate sa fie. Cum sa va explic. Este ca videoclipurile astea noi de pe posturile de muzica. Poti sa te uiti si pe “mute”. Este bun de lasat sa ruleze pe televizor la o petrecere, doar ca sa fie asa ceva pe fundal. Si totusi mi-a placut. M-a distrat, mi-a aratat ca Waltz nu a luat degeaba un Oscar, iar chinezul m-a uflat de ras cu engleza lui (care sper sa fie jucata). De recomandat nu vi-l recomand, dar asa la o adica parca l-as lasa sa ruleze pe un monitor in timp ce dorm. Cred ca as dormi bine.

green hornet 2 460x305 The Green Hornet (2011)

Un magnat media se gandeste ca ar fi momentul sa moara. Si este intepat de o albina si moare (ceva alergie). Iar fiul sau se trezeste peste noapte conducatorul imperiului media pe care fostul jurnalist i-l lasase in urma. Si ganditi-va asa ca din petreceri, in petreceri ajungi sa fi CEO. Ajuns orfan, din plictiseala si din ura in a arata ca poate fi si altfel decat l-a descris tatal sau in ultimele zile, se hotaraste ca ar fi bine sa se faca supererou. Bine, asta dupa ce da peste chinezul care-i pregatea cafeaua si-i repara masinile tatalui sau. Cinezul, un foarte priceput mecanic si inventator face aproape tot filmul. Si practic si teoretic (pentru ca este cel care construieste albina-mobilul si celelalte arme).
Green Hornet 2011 2 460x305 The Green Hornet (2011)

In film joaca si Cameron Diaz (care sunt sigur ca singura a “mancat” 5 mil $ din cele 90 de productie) care face un rol degeaba. Regizorul putea foarte bine sa angajeze o blonda de la facultate ca sigur ieseau la fel scenele. Dar e vorba de marketing si de cele cateva milioane de oameni care vor merge la film (si) ca sa o vada pe ea. Per total am fost dezamagit si de efectele speciale. Sunt multe scene in care se vede prelucrarea pe calculator (dar se vede clar) si altele in care iti dai seama ca au fost facute cu jucarii (scena cu buldozerul care se prabuseste pe masina, de exemplu). Comercial.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Bine .. regret k m-am uitat la filmul asta . dupa mine e o porcarie . Baiatul cu cafeaua de fapt e un fel de ciudat care stie arte martiale si inventeaza lucruri .. dupa aceea apare baiatul bogat care chipurile e ff suparat k tatal lui nu-l prea agreeaza lol , si nu era de ajuns mai vine si un asasin sau ce o fi care face pe durul si ii omoara pe toti .Poveste e varza iar actori tot la fel .. nu il poti pozitiona nici la genul actiune nici comedie ..mai degraba parodie ,as fi preferat Vampires Suck mult mai bun .

  2. […] Rogen este co-scenarist), şi la efecte speciale şi la secvenţele de acţiune. Floryan – FilmeTari The Green Hornet este un film penibil de slab… De recomandat, nu vi-l recomand, dar asa la o […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.