Ankha: “Crank: High Voltage (2009)”

10

Am văzut continuarea celui mai popular film cu Jason Statham, după “Transporter“, şi anume “Crank“. De la început vă spun că mi s-a părut ceva mai slab decât prima parte. De ce? Unul dintre motive ar fi faptul că au introdus nişte părţi de SF care nu îşi aveau rostul şi nu au făcut altceva decât să mă enerveze. Mereu am considerat că ideea de la care porneşte filmul este destul de originală. În plus, este un gen de film care prinde la public pentru că reuşeşte să îi ofere pe tot parcursul doze de adrenalină. Faptul că evenimentele se succed foarte repede este un plus deoarece te ţine în priză şi foarte atent. Iar scenele de sex în faţa unor zeci de oameni fac deliciul spectatorilor. Partea a doua, însă, mi se pare că este excesiv de vulgară şi neinspirată pe alocuri.

crank 2 high voltage 1234119534 2 2009 150x150 Ankha: Crank: High Voltage (2009)Dacă în primul film Chev Chelios avea nevoie de adrenalină pentru a supravieţui, în cel de-al doilea are nevoie de curent. Inima îi fusese furată de un un cap al mafiei chinezeşti şi înlocuită cu un dispozitiv activat de baterii care funcţiona numai cu descărcări masive de electricitate. De aici vă puteţi imagina ce se va întâmpla. Chelios pleacă într-o cursă contracronometru ca să se răzbune şi să-şi ia inima înapoi. În scenă vor apărea frumoasa iubită al lui Chelios, Eve, şi nelipsita scenă de sex dintre cei doi, de data aceasta în faţa unor sute sau chiar mii de oameni, prietenul lui Chev, Miles, mulţi chinezi, împuşcături şi bătaie cât cuprinde.

crank 2 long time 150x150 Ankha: Crank: High Voltage (2009)De asemenea, există o scenă în care Chelios se freacă de Chester Bennington, solistul de la Linkin Park, şi o alta în care îl vom cunoaşte pe copilul Chev Chelios. Finalul poate lăsa loc de o altă continuare dar ar fi exagerat să se facă o a treia parte. “Crank 2” a respectat tiparul după care a fost construit primul şi chiar dacă au existat anumite puncte slabe, merită văzut mai ales de fanii genului.

Vizionati trailer:

10 COMENTARII

  1. din cate am citit pe imdb din comentariile americanilor si din nota filmului(7.9) care,cu siguranta va mai scadea umpic in timp ce se aduna mai multe voturi,filmul pare mai bun ca primul dar……sa vedem!!!

  2. ce dati pe subtitrarea de la crank 2?:D sariti cu ofertele 🙂 pana nu le’o dau celor de la MovieDesc sau radiofly

  3. Spre deosebire de primu Crank 2 e praf… desi intr-adevar respecta tiparul din primu` chiar si cu partida de sex cu individa care de data asta e mult mai explicita..
    Finalul lasa loc pt o eventuala parte 3 dar acu fiecare cu gusturile lui si va las p voi sa va dati cu parerea..
    PRAF…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.