Filmarile la sequelul Machete vor incepe in aprilie 2012

1

Machete cropped proto filmcritic reviews entry default1 460x290 Filmarile la sequelul Machete vor incepe in aprilie 2012

Regizorul Robert Rodriguez a anuntat ca filmarile la sequelul Machete vor incepe anul acesta, in luna aprilie. Noul film se va numi Machete Kills si este pregatit de Roberto Rodriguez impreuna cu producatorul Alexander Rodnyansky. Actorul Danny Trejo este in discutii pentru rolul sau din sequel, cel al agentului federal mexican Machete.

Machete (2010), conceput ca o dezvoltare la un trailer fals lansat impreuna cu filmul Grindhouse, regizat de Robert Rodriguez si Quentin Tarantino, a avut incasari de 44 milioane de dolari, bugetul initial fiind de 10,5 milioane de dolari. In noul film, Machete va distruge cartelul condus de excentric dealer de arme foarte bogat care planuieste sa raspandeasca razboiul pe intreaga planeta prin intermediul unei arme in spatiu. Se asteapta ca majoritatea actorilor din echipa originala a filmului Machete sa participe la noua productie. In filmul din 2010 au jucat Jessica Alba, Robert De Niro, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Jeff Fahey, Cheech Marin, Don Johnson si Lindsay Lohan.

avellan sisters machete pic 460x284 Filmarile la sequelul Machete vor incepe in aprilie 2012

Robert Rodriguez a declarat ca Machete Kills va fi urmat de filmul final al francizei intitulat Machete Kills Again. De asemenea, regizorul american a promis ca va lansa si Sin City 2 in viitor.

sursa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.