Push (2009)

3

Teoretic îmi plac SF-urile şi le găsesc, de cele mai multe ori, interesante şi captivante. Practic, „Push” nu a fost deloc cum mă aşteptam. Vroiam mai multă acţiune, mai mult suspans, efecte speciale. În schimb, am primit niste personaje cu puteri paranormale, o puştoaică de 13 ani care încearcă să facă pe dura, un Chris Evans într-un rol mediocru, o grămadă de faze inspirate din alte sf-uri, nişte chinezoi care se strâmbă îngrozitor când urlă, aceeaşi poveste de salvare a lumii (sau aproximativ) si, pe fundal, o poveste de dragoste insipida. Nu pot zice ca mi-a displacut total filmul, insa nici nu m-a incantat asa de tare, incat sa imi doresc sa il vad si a doua oara. De curiozitate, sa zicem ca merge vazut o singura data. Mai mult pentru amatorii genului, ceilalti pot trece fara regrete peste.

push1 150x150 Push (2009)„Push“ este un thriller stiintifico-fantastic despre niste tineri cu diverse puteri supranaturale, despre o agentie guvernamentala numita „Divizia“ care a efectuat, timp de multi ani, experimente pe acesti tineri si despre Nick (Chris Evans) care asistase la uciderea tatalui sau de catre unul din membrii Diviziei. Zece ani mai tarziu, Nick se afla in Hong Kong, incercand sa isi faca o viata si sa se ascunda de agentie. O intalneste pe Cassie Holmes (Dakota Fanning), o fata de 13 ani, care avea abilitatea de a vedea viitorul. Cassie ii spune ca trebuie sa o gaseasca pe tipa care reusise sa scape din mainile agentiei (Kira Hudson), deoarece aceasta stia unde se afla valiza, ce continea „cheia“ pentru distrugerea Diviziei. Afla mai tarziu ca, de fapt, in valiza se afla un ser care avea scopul de a le mari puterile, insa niciunul din cei pe care fusese testat serul nu supravietuise. Evident, trebuia sa existe si o exceptie: Kira Hudson.

Download subtitrare “Push” in curand.

push 6 150x150 Push (2009)Pe parcursul filmului o sa vedem o intalnire, gen Matrix, intre Nick si cel care i-a ucis tatal, o Dakota Fanning care injura si se imbata si cateva scene de dragoste intre Nick si Kira. Pentru ca am vazut filmul fara subtitrare, iar calitatea sonorului era destul de proasta, nu am inteles exact care era rolul chinezilor in film. Ba lasau impresia ca erau aliati, ba se suparau si incercau sa ii ucida. In fine, sunt sigura ca pot trai cu aceasta incertitudine.

Vizionati trailer:


3 COMENTARII

  1. Sincer… nu sunt de acord cu voi. Dintr-o serie de filme care rulau la noi pe ecrane mi s-a parut destul de reusit. Parerea mea e ca merita vazut. Mai ales de cei pasionati de gen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.