Fanii “Twilight” au luat cu asalt străzile din Bucureşti

6

IMG 8109 resize 460x306 Fanii Twilight au luat cu asalt străzile din Bucureşti

Fără a fi speriaţi de furtuna care a lovit ca din senin Bucureştiul, fanii înfocaţi ai fenomenului Twilight şi-au făcut publică admiraţia pentru actorii binecunoscutei serii pe străzile din Bucureşti . Pe lângă bucuria tinerilor de a face parte din cea mai mare convenţie a fanilor unui film în România, scopul care i-a unit a fost acela de a îi aduce aici pe Kristen Stewart, Robert Pattinson şi pe Taylor Lautner. MediaPro Distribution a susţinut această convenţie special pentru toţi iubitorii seriei “Twilight” şi va încuraja acest demers prin trimiterea pledoariilor fanilor către producătorul filmelor, Summit Entertainment.

Participanţii au putut fi recunoscuţi de la mare distanţă după tricourile imprimate cu chipurile actorilor, zecile de pancarte şi steaguri cu care au venit înarmaţi şi nu în ultimul rând după scandările zgomotoase care au stârnit interesul maxim al trecătorilor.

IMG 8010 resize 460x306 Fanii Twilight au luat cu asalt străzile din Bucureşti

La ora 17.40 s-a dat startul marşului, care s-a desfăşurat sub îndrumarea forţelor de ordine între Piaţa Unirii şi Parcul Naţional. Odată ajunşi la Amfiteatrul ,,MIHAI EMINESCU”, sutele de fani au fost invitaţi să strige îndelung în faţa camerei de filmare cât de mult îşi doresc să vină actorii lor preferaţi în România şi au făcut-o cu mare dăruire agitând încontinuu steagurile, pancartele şi posterele din dotare. După acest moment, fanii devotaţi au fost răsplătiţi cu o mulţime de premii originale Eclipsa (postere, brelocuri, brăţări dar şi invitaţii la film), iar organizatorii au dat startul proiecţiei filmelor Amurg şi “Luna Nouă. Cum pasiunea nu cunoaşte limite, evenimentul a reunit într-o atmosferă mai mult decât incendiară pe iubitorii fenomenului Twilight din toată ţara, printre participanţi aflându-se atât fani din Bucureşti cât şi din Cluj, Galaţi, Craiova şi Constanţa.

IMG 8338 resize 460x306 Fanii Twilight au luat cu asalt străzile din Bucureşti

Succesul de necontestat al acestor filme a fost demonstrat înca o dată, cu ocazia lansării celei de-a treia părţi, The Twilight Saga: Eclipse, care a luat cu asalt box office-ul american, încasările din prima seară depăşind 30 de milioane de dolari.

IMG 8333 resize 460x306 Fanii Twilight au luat cu asalt străzile din Bucureşti

6 COMENTARII

  1. Mai taceti frate din gura. Daca nu va place,nu va uitati. Va dati cu parerea aiurea,de parca intereseaza pe cineva. HA HA HA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.