Faceti cunostinta cu echipa filmetari

2

Salutare,

In septembrie 2007, inainte ca blogul sa se numeasca filmetari.com, scriam de unul singur pentru a le recomanda prietenilor filmele mele preferate. Anii au trecut, echipa a crescut, numarul colaboratorilor s-a tot modificat. Pe langa, deja cunoscutii, Cinefilul, Anca, Mihaela si Saramon, astazi vreau sa vi-i prezint pe cei mai noi membrii ai echipei filmetari.

echipa Faceti cunostinta cu echipa filmetari

Iulia este cea care se ocupa de parteneriate, colaborari si tot ceea ce vedeti ca initiativa faina la noi. Pe Aylin v-am prezentat-o in mai si face ca filmetari sa fie si video. Iar pe Andeea o vedeti la premiere de filme sau ca gazda a rubricii Trailere.

In ultimele zile probabil ati vazut si niste redactori noi, pe site. Acestia sunt: Angela, Daniela si Simona (din Bucuresti), Sandra din Timisoara si Teo din Braila. Despre ei (de fapt, despre ele) puteti citii mai multe dand click pe numele lor. Gasiti acolo o lista cu filmele lor preferate, o poza si alte detalii.

Astazi, 1 iulie 2011, pornim intr-un nou drum al filmelor tari. Cu mai multe rubrici, mai multe imagini (foto sau video), reviewuri pentru toate filmele aflate in cinematografe, cu multe (daca nu foarte multe) concursuri cu premii si cu multe alte surprize…

Sa aveti rabdare cu cei noi, sa continuati sa ne criticati cand gresim si sa vedem impreuna… cele mai tari filme 🙂

Al vostru,
Florian

2 COMENTARII

 1. Cum i-am urat si domniso…doamnei (ma scuzati!) Aylin, mult noroc si buna treaba pana in momentul de fata!
  Felicitari!

 2. Teorema
  Teorie
  Teologie
  Teoalbina
  Teogonia
  TE-O fi luat durerea de cap de la atatea teo-denumiri…si inca nu le stiu pe toate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.