Enemy at the Gates (2001)

2

e Enemy at the Gates (2001)Actori: Jude Law, Ed Harris, Rachel Weisz, Joseph Fiennes, Bob Hoskins, Ron Perlman

Un film de razboi, drama si actiune cu doi actori importanti. Jude Law si Ed Harris se joaca prinselea cu gloante in timpul bataliei de la Stalingrad din cel de-al doilea razboi mondial. O poveste adevarata a sniper-istului care a ramas eroul Armatei Rosii in batalia impotriva Germaniei Naziste. Un film care va impresiona prin realitatile razboiului de atunci si prin veridicitatea ce filmul incearca sa o transpuna in scenele de lupta.
eee Enemy at the Gates (2001)
Totodata filmul ne prezinta si cateva elemente despre razboi pe care multi nu le stiau. Putem enumera faptul ca soldatii erau trimisi in lupta cate doi la o singura pusca si dupa ce murea primul cel din spate lua pusca si continua, soldatii rusi erau omorati de propriile unitati daca incercau sa se retraga, firele de telecomunicatii erau intinse de oameni care se tarau dintr-un loc in altul, rusii publicau articole de marire a unor soldati in ziare pentru a da curaj propriului popor.

Download subtitrare “Enemy at the Gates” click aici.
ee Enemy at the Gates (2001)
Pe fundalul cursei mortii intre doi sniper-isti, unul german si unul rus pelicula ne arata si povestea de dragoste intre cel de-al doilea si o fata care lucra la receptarea comunicatiilor adversarului. In film mai apare si un copil care devine poate cel mai important pion in incercarea sniper-istilor de a rezista cel mai bun.

Un film ce vi-l recomand, mai ales pasionatilor de filme de razboi, dar si celor care au jucat vreodata Call of Duty pentru ca jocul respecta intrutotul decorul.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. Sunt fan al filmelor cu tema WW2 si sunt fan si al jocului Call Of Duty.
    Un alt film destul de interesant care are tema WW2 este si Stalingrad,nu stiu daca l-ati vazut,dar eu spun ca merita !!!

  2. […] productia. Evident, sindicatul nu le sustine, cu exceptia lui Albert, interpretat de Bob Hoskins (Enemy of the Gates, 2001; Hook, 1991) care le mai da cate un imbold. Rita O’Grady (Sally Hawkins) devine ,,sefa” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.