Floryan: “Echelon Conspiracy (2009)”

4

echelon conspiracy poster 201x300 Floryan: Echelon Conspiracy (2009)Actori: Shane West, Edward Burns, Martin Sheen, Steven Elder, Sandra De Sousa

Povestea filmului cu siguranta ati mai vazut-o si in alte filme, cel mai recent exemplu ar fi Eagle Eye. Pot spune ca este un film de mana a doua si asta din pricina lipsei misterului si a prestatie slabe a actorilor. Da, sunt cateva nume cunoscute si cateva fete familiare, dar stilul actorilor si cliseele folosite mi-au adus aminte de dezastrul din Behind Enemy Lines 3. Producatorii au mai incercat distragerea atentiei cu o scena senzuala cu Sandra de Souza, intentie ce partial a reusit. Atentat la viata privata si la libertatea oamenilor, asa ar putea fi numit “Echelon”.

Intr-o zi, un tehnician, care instala siteme de securitate echelon conspiracy 300x193 Floryan: Echelon Conspiracy (2009)anti-hacking, primeste un super telefon cadou (zic super pentru ca un telefon cu ecran transaparent mai rar). Totodata telefonul tot incepe sa-i dea ponturi in legatura cu posibile castiguri financiare, ponturi care se dovedesc adevarate si care ajung chiar sa-i salveze viata. Ajunge intr-un cazino unde pune pe jar reponsabilii de securitate. Daca povestea cu un super-calculator ce are acces la tot ce inseamna informatii si camere video atunci poate aveti o idee. FBI-ul si NSA-ul nu lipsesc din film. Moscova este si ea prezenta.

Echelon Conspiracy este un film pentru tineri sau pentru speriatii de tehnologie. Calculatoarele nu vor pune stapanire pe Pamant, nu cel putin pe durata vietii noastre. Si oricum daca vor pune stapanire nu vom afla noi. Daca vi-l recomand? Ati vazut toate filmele din 2009 si mai vreti inca unul? Da vi-l recomand, altfel nu.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. Un film usor de urmarit chiar daca nu are substanta si prea multa valoare. Daca nu te astepti la mai mult decat de la un film de divertisment atunci filmul iti ofera o ora jumatate de actiune mai mult sau mai putin neverosimila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.