World’s Greatest Dad (2009)

0

worlds greatest dad 203x300 Worlds Greatest Dad (2009)Actori: Robin Williams, Alexie Gilmore, Evan Martin

Primul lucru pe care l-am facut dupa vizionarea acestei drame cu Robin Williams a fost sa caut o melodie de pe coloana sonora (pt. cei care vad filmul, melodia este cea de pe fundal atunci cand tatal isi conduce fiul la scoala, cu masina). Greu ii gasesti piesele lui Bruce Hornsby, insa va recomand “Invisible” (am urcat-o si pe youtube, aici). Sa revin la film. Numele filmului este mult mai bun pentru o comedie decat pentru o drama… pentru ca ma asteptam sa fie un film distractiv si nu o productie din care, la final, sa trag invataminte. As putea spune ca “World’s Greatest Dad” nu este pentru oricine. Insa ar trebui sa fie pentru acea categorie de copii care nu-si respecta parintii si care nu apreciaza greutatile prin care acestia trec pentru a le oferi viata pe care ei nu au avut-o, nu?

Lance Clayton este personajul jucat de Robin Williams si reprezinta genul de om care si-a dorit sa reuseasca in viata sau sa ajunga un scriitor celebru.

worlds greatest dad Worlds Greatest Dad (2009)

Nu s-a intamplat asa ceva, ramanand profesor la liceul local (5 de “l” in ultimele 3 cuvinte:P) acolo unde invata si fiul sau, baiat care insa nu-si prea respecta tatal. Filmul se anima si capata sens atunci cand o tragedie se intampla, moment in care isi primeste sansa de a ajunge celebru si de a fi popular. Ca sa ai succes trebuie sa treci peste niste greutati, ar spune unii. Tragedia vietii a reprezentat insa, pentru el, sansa pe care nu o primise niciodata. Trist.

worlds dad Worlds Greatest Dad (2009)

Este primul film, al lui Williams, de la “Augst Rush” incoace si chiar daca nu s-a aruncat in roluri extraordinare acest actor a reusit sa-si mentina o prestatie respectabila. Nu este in niciun caz un film de vazut cu prietenii sau cu familia, ci mai mult o “pelicula singuratica”.

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.