The Wrestler (2008)

4

the wrestler 1226925641 20081 The Wrestler (2008)Actori: Mickey Rourke, Marisa Tomei, Elizabeth Wood, Mike Miller, Todd Barry.

Cam cum credeti ca arata viata unui om celebru in spatele reflectoarelor? Oare mai exista atata glamour? Care ar fi pretul pe care il plateste pentru a straluci pe scena? Cam cat efort depune pentru a fi la inaltime? Filmul „The Wrestler” incearca sa prezinte viata unui sportiv aflat la apusul carierei, dincolo de public, in afara ringului de wrestling, fara aplauze si alte ovatii. Rasplatit de doua ori la decernarea premiilor „Globul de Aur”, castigand la categoriile „Cel mai bun actor” (Mickey Rourke) si „Cea mai buna melodie originala”, pelicula promite sa aiba succes si la Premiile Oscar.

Randy „The Ram” (Mickey Rourke) a fost un mare luptator de wrestling in anii ’80. Acum trecut de varsta propice luptelor, incearca sa isi the wrestler 12269261421 The Wrestler (2008)castige existenta prin spectacole mai usoare, facute pentru a nu fi uitat numele unui erou. In urma unui spectacol acesta ajunge la spital, unde este informat ca se afla la un pas de moarte datorita anabolizantelor, varstei si efortului depus. The Ram traieste o mare drama acum deoarece se vede nevoit sa renunte la lupte si sa inceapa o viata cu totul noua. Pentru inceput incearca sa isi contacteze fiica, cu toate ca de-a lungul anilor nu au avut o relatie apropiata. Se indragosteste de o dansatoare (Marisa Tomei) si ia hoatararea sa isi intemeieze o familie cu ea. Insa, toate incercarile de a duce o viata normala esueaza iar Randy se vede in fata unui nou impas.

Download subtitrare “The Wrestler” in curand.

the wrestler 1229720326 4 20081 The Wrestler (2008)„The Wrestler” a fost considerat ca fiind unul dintre cele mai bune filme ale anului 2008, avand parte de numeroase laude din partea criticilor. Mickey Rourke chiar a avut o prestatie deosebita, desi au fost lansate numeroase zvonuri cu privire la conditia fizica a acestuia, fiind acuzat ca a folosit steriozi. Marisa Tomei prin rolul de stripteuza prestat in film, dovedeste ca detine o conditie fizica nemaipomenita pentru o femeie de 40 si ceva de ani. Va recomand cu caldura filmul!

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. a fost un film bunicel..insa nu cred ca merita Globul de Aur pt cel mai bun actor..!a starnit ceva valva deorece se aseamana mult cu viata lui Mickey Rourke..o vedeta de cinema apusa..dependenta de alcool..cu o revenire spectaculoasa..!

  2. de acord cu alex, insa poate datorita faptului ca mickey r. este intr-o ipostaza asemanatoare face ca filmul sa fie asa de apreciat.oricum great acting

  3. Atat de bun a fost filmul acesta incat ati considerat ca “au loc” aici chiar 2 recenzii ? 🙂 L-am vazut si eu, la timpul lui .. 🙂 Bunicel , poate in viitor o sa apara si a 3-a recenzie 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.