The Other Boleyn Girl (2008)

7

boleyn22 201x300 The Other Boleyn Girl (2008)Actori: Scarlett Johansson, Natalie Portman, Eric Bana

Un film cu si despre forta feminina.  Culoarea epocii mazgalita prin intermediul decorurilor somptuoase, a vestimentatiei corespunzatoare unui epoci demne si a unor imagini impozante incearca sa redea un tablou al secolului al XVI-lea. Desi distributia filmului este una destul de valoroasa in nume sonore si de actualitate, eu personal am auzit vag vorbindu-se despre aceasta  pelicula. Propaganda slaba sau urechi proaste? Toate ca toate, dar atunci cand istoria este impregnata de violenta, pasiuni mistuitoare si tradare ce se poate isca? Un fiasco de pus in rama sau o victorie de fatada?

Doua femei si un singur barbat; premisa de la care vor pleca povesti 05587 rv2 The Other Boleyn Girl (2008)de dragoste tulburatoare. Mary si Anne, fiicele familiei Boleyn, frumuseti remarcabile, vor ajunge rivale pentru inima si puterea regelui Angliei, Henric al VIII- lea.Constranse de familie dar si de reputatia pe care o au de pastrat, spiritul sacru al familiei va disparea si se va naste propria lupta intre cele doua. Cine va reusi sa starneasca aprecierea si dragostea monahului? Sfioasa dar senzuala Mary, sau ambitioasa si demonica Anne? Ramane de vazut! (filmul, nu altceva)

the other boleyn girl 300x199 The Other Boleyn Girl (2008)Download subtitrare “The Other Boleyn Girl” click aici.

Istoria.. Un domeniu nu tocmai savurat de catre mine. Ce savurat domle’, nu-mi place si punct. Filmul este o combinatie de stiluri si pentru asta cred ca l-ai putea incadra usor confuz, in categorii ca : drama, romantic, istoric. Poate ca datorita acestei plurivalente va reusi sa se atraga un public hibrid; dramaturgii vor aprecia scenele presarate in situatii conflictuale  si angoasa, romanticii izul sentimentalist iar istoricii, gramajul unor povestiri intunecate in negura unei vremi apuse.

Vizionati trailer:

7 COMENTARII

  1. Abia astept sa vad si eu filmul…
    Doar o intrebare am (desi nu cred ca tine de voi) de ce la subtitrare trebuie sa fie…10 subtitrari? nu poate sa fie una si buna, sau 2 cel mult?

  2. Am vazut filmul acum vreo 4 luni.Am scris si in alta parte cateva cuvinte entuziasmante despre film si mi s-a reprosat ca n-are valoare. Poate ca din punct de vedere istoric sunt unele probleme, dar in ceea ce priveste realizarea artistica, interpretarea , decorurile si atmosfera totul e la superlativ. Un film pe care-l recomand cu placere.(desigur nu fanilor lui “Rambo”, care s-ar putea sa nu aiba aceeasi parere) 🙂

  3. un film suuuper….nu te plictiseste deloc iar finalul e chiar interesant…..imi place povestea k iiincurcata :p

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.