Downloading Nancy (2008)

0

Ce ramane atunci cand iubirea dispare…cand toate emotiile si sentimentele mor si singurul lucru care te face sa simiti ca traiesti este durerea fizica ? In mare, de aici pleaca povestea filumui Downloading Nancy. Un film despre desertaciunea sufletului, despre singuratatea care te acapareaza si iti anihileaza toate simturile, o drama a unei femei paralizate afectiv.

downloading nancy03 460x277 Downloading Nancy (2008)

Dupa o casatorie de 15 ani, linistita si lipsita de abuzuri si violenta, Nancy decide sa isi paraseasca sotul ,  lasandu-i un bilet prin care il anunta ca e plecata pentru cateva zile sa isi viziteze niste prieteni. Coplesita de tacerea si ignoranta care ii domina casnicia si viata, Nancy traieste intr-o depresie continua, iar singura cale de scapare pe care o considera viabila este sinuciderea. Nancy nu gaseste totusi puterea de a-si pune singura capat zilelor si apeleaza la ajutorul lui Louis, un individ pe care il cunoaste pe internet. Intalnirea dintre cei doi marcheaza inceputul unei povesti de iubire care nu se va desfasura tocmai dupa standardele normalitatii. Pentru Nancy, a carui viata este lipsita de orice semnificatie emotionala, intalnirea cu Louis este sansa unui nou inceput pe care este incapabila sa il accepte. Straini unul de celalalt, Nancy si Louis au in comun un singur lucru, amandoi sunt doua suflete ratacite si singure. Louis devine interesat de Nancy, o intelege si astfel, cei doi vor da nastere unei relatii  in care durerea este miza placerii.

nancy Downloading Nancy (2008)

Downloading Nancy este un film care provoaca reactii destul de diferite datorita subiectului sensibil pe care il abordeaza, al individului, in cazul de fata Nacy, al carui singur confort este suferinta. Johan Renck expune drama unei femei pentru care durerea este expresia naturala a vietii si singura cale de eliberare este moartea.

Vizionati trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.