Deja Vu (2006)

14

dejavu 225x300 Deja Vu (2006)Actori: Denzel Washington, Paula Patton, Val Kilmer, James Caviezel, Adam Goldberg

Stiam de cativa ani de filmul acesta, dar mereu am crezut ca este vreo drama sau ceva cu multe batai de cap. Denzel Washington are multe roluri bune, iar subiectul “deja vu”-urilor este prea interesant ca sa pierdeti productia asta. Intre actiune si mister, intre sf si sentimente toate lucrurile par sa le mai fi trait odata in viata asta. Daca uraganul Katrina nu a facut destule victime, Denzel incearca sa rezolve cazul unui atac terorist ce a omorat sute de oameni in cateva secunde.

Intr-o zi un feribot explodeaza. Intr-o zi mor 500 de oameni in aceeasi explozie. Denzel lucreaza la ATF deja vu xl 01 film b 300x225 Deja Vu (2006)(una din organizatiile de securitate ale Americii) si este pus sa investigheze cazul acesta. Si care este dejavu-ul? Pai americanii au o masinarie care poate vedea in timp acum exact 4 zile si 6 ore, real-time, nicio secunda in plus si niciun cadru in reluare. Si la ce sa te uiti mai intai ca sa afli cine este faptasul actului terorist? Pai acolo vedem cat photo 36 hires 300x200 Deja Vu (2006)de bun este Denzel.Iar cand in film mai apare si o femeie frumoasa lucrurile incep sa se complice.

Download subtitrare “Deja Vu” click aici.

Recunosc ca faza cu masinaria este destul de exagerata, dar poate ca asta face filmul mai interesant. Sincer sa fiu m-am uitat la trailer inainte sa vad filmul si credeam ca este vorba despre altceva. Filmul l-am bagat la categoria psihologic pentru ca trebuie sa fi atent la multe detalii si sa faci legaturi-conexiuni. Cum spuneam… intre mister si actiune.

Vizionati trailer:

14 COMENTARII

  1. interesant traileru….dar ma supara ceva tare rau…dc este melodia de la Saw pe coloana sonora?
    Este doar in trailer sau si in film?

  2. un film care te baga in ceata total apoi trebuie sa faci un puzzle din anumite scene k sa il intelegi am ramas q anumite semne de intrebare la unele faze si ma gandesc sa il revad pt a-l putea intelege total,bn pana la urma este un film si realitatea il contrazice…pe scurt un film bun dar care trebuie vizionat q mare atentie si q cineva langa tn care l-a vazut si care sa iti explice anumite faze in care intrii in ceata rau de tot.

  3. d si asta te incurca cRystopH atunci….Filmul e foarte bun.E din categoria : filme ce trebuie vazute!numai respect pt filmul asta!

  4. […] Prima TV, Deja Vu 2006 (Denzel Washington, Paula Patton): Dramă, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.