[Concurs] The Light Cinemas

46

Săptămânal organizăm un concurs, alături de The Light Cinemas, în care vă oferim 5 invitații duble la oricare din filmele care rulează în programul cinematografului. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeţi la întrebarea de mai jos:

Din anul ce tocmai a trecut, care film v-a rămas cel mai viu în amintire?

DB35467B28B7C28D6E5D3BDF2A02A 460x307 [Concurs] The Light Cinemas

Lăsați-ne răspunsurile voastre până vineri, 13 ianuarie, iar 5 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

46 COMENTARII

  1. Real Steel,pe care l-am chiar de 2 ori,un film absolut frumos,emotionant si cu o distributie de nota 10,mai ales pustiul….a jucat super mega extraordinar de bine!!! Pacat ca nu exista o nota mai mare de 10,el o merita din plin pt rolul lui din acest film!!

  2. In Time fara indoiala. Este un film cu o idee captivanta. Ma uitam la mana sa vad cat timp mai am si la o ora dupa ce iesisem din sala de cinema :). Un SF foarte realist cu o distributie foarte buna. Pacat ca nu a avut parte de reclama si trailer pe masura si a fost eclipsat de alte filme mai slabute dar cu o forta marketing mai mare.

  3. Real Steel – mi-a placut enorm mai ales ca am putut sa rad la el. Am fost intr-o perioada cand filmele de comedie de la cinema erau slabute si m-am resemnat cu gandul, asa ca am optat pentru un film de actiune. Nu regret si l-as revedea cu placere .

  4. Source Code- un film cu o idee mai originala, cu actori buni care si-au jucat rolul cu seriozitate,
    The Hangover 2- o comedie fantastica, la care razi cu pofta
    One day- o frumoasa poveste de dragoste, din care invatam sa nu pierdem timpul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.