[Concurs] Scary Movie sau Scream?

26

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de The Light Cinemas, in care va oferim 5 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati cerinta de mai jos.

Care este seria care iti place mai mult si de ce: Scary Movie sau Scream?

scary movie. scream 460x344 [Concurs] Scary Movie sau Scream?

Lasati-ne raspunsurile voastre pana vineri, 23septembrie, iar 5 dintre participanti vor fi premiati cu bilete la cinematograf. Castigatorii vor fi anuntati, pe mail, pana duminica seara.

26 COMENTARII

  1. Seria care imi place mai mult este Scary Movie. Si asta pentru ca e printre putinele serii de comedie cu umor negru, serie de parodie, o serie buna ce a prins mult la public. Merita votul meu.

  2. Scary Movie este o excelenta parodie la adresa filmelor horror. Numarul de productii pe care le parodiaza este impresionant.

  3. Scary Movie pentru ca este o parodie care te face sa zambesti insa are si cateva scene de groaza ,suspans care te v-a face sa nu te dezlipeste din fata ecranului. Dar si pentru ca tema este una noua .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.