[Concurs] Remake sau original?

15

Săptămânal organizăm un concurs, alături de The Light Cinemas, în care vă oferim 5 invitații duble la oricare din filmele care rulează in programul cinematografului. Astfel, aveți posibilitatea de a viziona cele mai noi filme apărute în România. Tot ce trebuie să faceți este să respectați cerința de mai jos.

La filmele care au avut parte de un remake  ce v-a impresionat mai mult, remakeul sau originalul  ?

movies picture 460x196 [Concurs] Remake sau original?

Lăsați-ne răspunsurile voastre până vineri, 14 octombrie, iar 5 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

15 COMENTARII

 1. Remake-u filmelor “The day the earth stood still” si ” The taking of Pelham 1 2 3″ mi-au placut mai mult din cauza actoriilor principali din remake: Keanu Reeves si respectiv John Travolta.

 2. The Departed-2006 (remake dupa Infernal Affairs-2002) a fost cu siguranta o varianta mult mai reusita decat originalul si unul dintre cele mai bune filme ale tuturor timpurilor.

 3. my sassy girl 2001/2008. desi vizual povestea respusa de francezul Yann Samuell are atuurile sale, pare totusi cumintita si redusa la un sablon Hollywoodian. in schimb prima varianta a filmului se bucura de o anumita spontaneitate spunand o poveste neingradita si libera de iubire- chiar daca e in coreana.

 4. Clar Remake-ul “The thing” din 1982 al lui Carpenter. Filmul e bazat pe ‘The Thing’ din ’52 al lui Howard Hawks:) iar prezenta barbosului Kurt Russell este dementiala!!

 5. CLAR REMAKEUL FILMELOR ESTE DIN KILLER ELITE CU ROBERT DE NIRO SI JASON STATHAM…SUPER FILM PENTRU 2011..

 6. Ocean’s Eleven (2001), remake al Ocean’s Eleven (1960) este o varianta mult mai reusita cu actori celebri care fac tot filmul, precum Brad Pitt, Matt Damon, George Clooney, Julia Roberts etc.

 7. Mi-a placut mai mult remake-ul de la Scarface(1983) fata de originalul din 1932 deoarece Al Pacino face un rol de zile mari.De asemenea regizorul Brian De Palma a revitalizat acest film vechi si traiesti mai intens filmul

 8. 1.The Eye (2008)Cel cu Jessica Alba
  2.Clash of the Titans (2010)
  3.Death at a Funeral (2010)
  topul celor mai bune:Ddupa parerea mea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.