[Concurs] Hollywood Multiplex

45

Daca vrei să vezi cele mai noi filme care rulează la Hollywood Multiplex, atunci trebuie neapărat să răspunzi la cerința de mai jos. Oferim 2 invitații duble la oricare film din programul cinematografului din București și o invitație de 2 persoane pentru cinematograful din Oradea. Cerința/întrebarea din această săptămână este următoarea:

Care este cel mai convingator personaj negativ dintr-un film?

Dr No 460x261 [Concurs] Hollywood Multiplex

Lăsați-ne răspunsurile voastre până vineri, 25 noiembrie, iar 3 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

45 COMENTARII

  1. Cel mai convingator personaj negativ mi se pare a fi Hanibal Lecter, jucat de Anthony Hopkins. In afara puterii psihologice pe care o are asupra tinerei agente FBI, el se dovedeste a fi un criminal extrem de periculos , care isi devora victimele.Intrucat si-a jucat rolul foarte credibil, Hopkins a fost recompensat cu un premiu Oscar pentru cel mai bun actor.

  2. NAUL – filmul este povestea grandioasa a lui Don Vito Corleone, un mafiot din Sicilia. Rol intepretat de Marlon Brando intr-o viziune extrem de realista a acestei lumi mai putin accesibile unde cuvantul dat si promisiunile facute au o valoare capitala, iar onoarea este la mare pret

  3. NASUL – filmul este povestea grandioasa a lui Don Vito Corleone, un mafiot din Sicilia. Rol intepretat de Marlon Brando intr-o viziune extrem de realista a acestei lumi mai putin accesibile unde cuvantul dat si promisiunile facute au o valoare capitala, iar onoarea este la mare pret

  4. Pesonajul Gabriel din filmul Heroes ,interpretat de Zachary Quinto.Joaca atat de credibil incat pe mine speria personajul lui.

  5. Personajul Gabriel interpretat de Zachary Quinto din filmul Heroes mi se parea inspaimantator,juca atat de credibil incat ma speria. 🙂

  6. Un personaj negativ de care am fost atrasa este Joker din “The Dark Knight” in special datorita alurii creata in jurul sau, care inspira un magnetism misterios datorita interiorizarii sale. De asemenea, Heath leadger a reusit sa transforme personajul intr-o a doua personalitate a sa, mulandu-se perfect. Consider ca Joker este cel mai interesant personaj negativ datorita caracterului duplicitar si a incercarii sale de a stabili o alta ordine in lume.

  7. Cum au mai spus si altii, voi spune si eu: Hannibal Lecter-Anthony Hopkins, un rol si un actor extraordinar!

  8. Hannibal Lecter din “The silence of the Lambs” Nu am putut sa ma uit niciodata la filmul asta in totalitate. Mereu intorceam ochii…

  9. Primul personaj care mi-a venit in minte dupa ce am citit intrebarea a fost Ike Turner (sotul Tinei Turner) sau mai exact interpretarea lui Lawrence Fishburne din filmul What’s love got to do with it. A jucat extraordinar! Numai privirea lui te baga in sperieti, nu trebuie sa mai faca ceva… Personajul este unul chiar foarte rau, iar partea trista e ca el este cat se poate de real, iar tot ce a facut in film s-a intamplat in viata reala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.