Tropic Thunder (2008)

12

Actori: Robert Downey Jr., Jack Black, Jay Baruchel, Brandon T. Jackson, Ben Stiller

Astazi va prezint filmul in care Ben Stiller este actor principal, regizor, scenarist, producator, femeie de servici, cameraman si ce mai vreti voi :)). Iar atunci cand vrei sa faci totul intr-un film, nu-ti prea iese. Pana astazi filmul a incasat exact cat a si costat adica 96 de milioane de dolari. Perfect ati putea zice. Dar suma se datoreaza si faptului ca alturi de Bangkok Dangerous este productia cea mai importanta din ultimele saptamani (importanta ca actori si buget). Mai jos o sa va scriu despre o comedie-parodie-productie exploziva ce se vrea mai mult decat a iesit, un film intre Rambo si American Pie (stiu sunt rau).

Ben Stiller joaca rolul unui actor principal intr-un film de actiune (in filmul asta), el fiind un actor cunoscut dar aflat pe o panta descendenta in cele mai recente productii ale sale (inca odata va zic..asta e rolul lui din film:)) ). Filmul in care joaca se numeste chiar “Tropic Thunder” (Furtuna Tropicala, stiti dupa actiunea militara “Furtuna in desert”). Inca de la inceput regizorul da gres cu o scena exploziva ce nu este prinsa de camerele de filmat. Atunci se hotaraste sa-i duca pe actori in mijlocul junglei, unde “plantase” initial camere video, sa le dea un scenariu si sa-i lase doar sa-l urmeze si sa ajunga la destinatie. Insa lucrurile scapa de sub control, regizorul moare (va dati seama ca toti actorii au crezut ca e parte din film:P), insa toti ceilalti inca cred ca totul este parte a script-ului.

Download subtitrare “Tropic Thunder” click aici.

Ben Stiller are mereu o carisma si o fata ce-ti starneste rasul doar urmarindu-l. Filmul acesta, daca a meritat sa fie vazut a fost pentru ca a jucat el si Downey Jr., pentru ca in rest mi s-a parut o prostie. Cred ca este primul film cu bombe si razboi care o sa placa si fetelor (cel putin vazusem o declaratie la televizor a unei domnisoare ce spunea ca filmul este tare). Sper doar ca viata reala de actor a lui Stiller sa nu ia forma celei prezentate de el in filmul produs de el, realizat de el, filmat de el…jucat de el.

Vizionati trailer:

12 COMENTARII

  1. Filmul m-a amuzat, e unul reusit iar dintre toti s-a evidentiat Tom Cruise. Initial cand l-am vazut m-am gandit: ce rost are sa-i dai lui Tom Cruise o multime de bani pentru a juca intr-un rol in care nu va fi recunoscut? La finalul filmului mi-am dat seama ca tipul merita fiecare banutz. A facut un rol de milioane!!

  2. e o tampenie. nu mi-a placut deloc, are un umor stupid si efectele sunt groaznice. nu-si merita popularitatea.. e filmul ala ieftin care e uitat la mai putin de 1 an de la lansare.

  3. amuzant filmul prin fazele idiotice..de remarcat in sfarsit o comedie fara tente sexuale..k acum nu mai poti domne sa mai faci o caomedie fara sa bagi acolo nuditati si expresii care dak vrei sa te mai uiti si cu unu de o varsta mai frageda nu poti ca de..asa`s comediile..in fine dupa cum spuneam mi`a placut. ma enervat grasu ala drogat..mia placut tom cruise:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.