Over Her Dead Body (2008)

2

overherdeadbody galleryposter Over Her Dead Body (2008)Actori: Eva Longoria Parker, Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs, Lindsay Sloane, Stephen Root

Eva Longoria… acum si Parker dupa ce s-a casatorit cu baschetbalistul respectiv si Jason Biggs pe care-l stiti din inceputurile American Pie ar fi cele mai familiare fetze dintr-o comedie cu iz fantastic la care am ras mai mult la fazele cu personajele secundare decat la ideea principala in sine.

“Over Her Dead Body” este un titlu de film cu sens figurativ, ceva de genul “doar daca treci peste cadavrul meu”, inteles insa ce-si are adevarul in scenariul fi35059427 Over Her Dead Body (2008)lmului. Se face ca Eva Longoria joaca rolul unei logodnice care este ucisa de un inger :))…adica pica o statueta de gheatza ce ar fi trebuit sa reprezinte un inger, pe ea, in timp ce-si organiza nunta. Si se face ca se transforma intr-un fel de fantoma ce-o urmareste (bantuie) pe Ashley..

Cine este Ashely? Dupa depresia ce o avusese logodnicul decedatei, o prietena se hotaraste sa-l duca la o clarvazatoare, cu care ajunge sa aiba o relatie mai mult decat cea dintre … pacient – vrajitoare. Iar Kate (Eva L.) o sa-i faca viata un chin…
PH2008013103661 Over Her Dead Body (2008)
Download subtitrare “Over Her Dead Body” click aici.

Cea mai funny faza (apare si pe trailer) este cea in care Jim din American Pie este in bucatarie, pentru ca dupa cum v-am spus el reprezinta umorul si savoarea aceastei pelicule. Pana la urma un film de vazut cand va plictisiti, dar cu care nu veti impresiona niciodata intr-o conversatie de cinefili.
Acorda o nota filmului:

Vizionati Trailer:

2 COMENTARII

  1. Din pacate nu este buna subtitrarea care exista pe acest site!Si as dori si eu sa stiu de ce filmul mama’s boy nu este pe acest site?A luat locul II in america,si nici subtitrarea nu se gaseste.In rest filmul e cool,daca stii engleza razi si te prinzi de faze daca nu,nu si gata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.