New in Town / Nou venita in oras (2009)

3

new in town 195x300 New in Town / Nou venita in oras (2009) Actori: Renée Zellweger, Harry Connick Jr., Siobhan Fallon, J.K. Simmons

La invitatia Media Pro Distribution am asistat astazi la vizionarea de presa a filmului “Nou venita in oras”. Filmul il pot descrie pe scurt prin a fi o comedie romantica suficient de simpatica incat sa nu te adoarma cand te trezesti cu noaptea in cap. Renee Zellweger face un rol bun, cel putin si-a intrat foarte bine in rolul personajului. Cat despre partea de “comedie” din film, pot spune ca este undeva la limita intre a te face sa razi si a intelege ca este suficient sa zambesti.

Povestea filmului este simpla. O angajata la o corporatie este trimisa din2009 new in town 010 300x200 New in Town / Nou venita in oras (2009) Miami in Minnesota pentru a lua fraiele unei fabrici de produse. Doar ca distanta dintre Miami si Minnesota nu se calculeaza doar in kilometrii ci si in grade. In grade in minus. Luata prin surprindere de vremea rece, dar si de oamenii “care vorbesc simpatic, ce-l pun pe Iisus in discutii comune si care de Craciun nu-si dau prime ci cadouri”, personajul Lucy Hill intra in tot soiul de incurcaturi. Toate aceste lucruri duc 2009 new in town 009 300x200 New in Town / Nou venita in oras (2009) catre Ted, un personaj de care ajunge pana la urma sa se indragoasteasca. Finalul este cu happy-end (parca?!?), insa povestea parca nu m-a captat poate si din cauza ca mai in tot filmul apare zapada, iar Bucurestiul e plin de noroi.

Download subtitrare “New in Town / Nou venita in oras” in curand.

Nu pot sa zic ca merita vazut, dar daca il vezi nici nu o sa zici ca ai pierdut vremea. Poate sa fie recomandat atunci cand esti cu jumatatea si ai chef de un film sau undeva in preajma sarbatorilor. Preferabil inainte. Din 30 ianuarie filmul vine si in cinematografele din Romania, premiera facandu-se odata cu cea din Statele Unite.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Inca nu am vazut filmul desi i vad trailerul in fiecare zi la tv, dar nu pare nu stiu ce comedie si nu cred ca are rost sa merg la cinematograf pentru el…
    Mai bine merg sa vad My Bloody Valentine 3D! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.