My Best Friend’s Girl (2008)

16

my best friends girl 202x300 My Best Friends Girl (2008) Actori: Dane Cook, Kate Hudson, Alec Baldwin, Jason Biggs, Diora Baird

Una dintre cele mai amuzante comedii ce le-am vazut anul acesta (in traducerea romaneasca “Doi burlaci si o blonda”) este “My Best Friend’s Girl”. Jason Biggs (actorul din American Pie) si Dane Cook reusesc sa faca niste faze atat de amuzante femeilor (sau despre femei) incat absolut toate femeile din sala radeau. O fata iti spune ca vrea sa fiti doar amici sau crezi ca nu te considera de ajuns de bun pentru ea? Atunci trebuie sa apelezi la “Tank” (personaj) pentru a le face sa realizeze ca esti un baiat prea bun ca sa nu fie bagat in seama. Baietilor il recomand sa-l vada cu prietena sau cu fata aia cu care iesi la film si dupa o duci acasa… (don’t ask why).

Dane Cook joaca rolul lui Tank un barbat al carui job este acela de a fi un nesimtit. my best friends girl 1 300x199 My Best Friends Girl (2008) De a fi nesimtit cu fetele dorite de alti barbati, tocmai pentru ca acestea sa se intoarca la ei. Ei bine in poveste apare si Kate Hudson, o blonda ce nu prea-l place pe amicul sau, personajul interpretat de Jason Biggs. Acesta din urma “il angajeaza” pe Tank pentru a fi nesimtit cu ea. Doar ca nu o prinde in cele mai bune momente (o prinde chiar beata), iar aceasta… dar hai ca va las sa vedeti filmul. Sa fiti atenti la toate glumele, iar fazele ce sunt numarate de la 1 la 10 mi se par cele mai tare. Au inceput sa-mi placa filmele de comedie in care joaca my best friends girl 300x167 My Best Friends Girl (2008) Dane Cook.

Download subtitrare “My Best Friend’s Girl” in curand.

In film abunda tot felul de faze mai porcoase, dar foarte amuzante. Exista totodata si tot felul de glume cu tenta sexuala… cea mai tare fiind (dupa mine) cea pe care o spune unor copii la o masa, la nunta. Hai ca trebuie sa va placa. A… cred ca puteau gasi o blonda mai buna (mai buna pentru rol), totusi Hudson nu mi s-a parut asa de atragatoare, mai ales in momentele cand purta rochii mulate.

Vizionati trailer:

16 COMENTARII

  1. […] Happens in Vegas… (2008) My Best Friend’s Girl (2008) Forgetting Sarah Marshall (2008) The Hottie and the Nottie (2008) Definitely, Maybe (2008) Wedding […]

  2. comedie super tare dar nu e pentru oricine … neavizat celor care nu gusta glumele mai negre si se simt usor ofensati de limbaj vulgar :))) …. dak v’a placut Good Luck Chuck sigur o sa va placa si my best friend’s girl

  3. CEVA NOU!!! 😀
    Un astfel de subiect abordat intr-un film n-am mai vazut, asa ca… asta e super! 😀
    Merita vazut!

  4. asta numesti tu film amuzant, floryan? filmul e plin de tot felul de poante pline de prost-gust, care, fie vorba intre noi, n-au reusit sa-mi smulga nici macar un zambet… oameni buni, v-o spune unul care a vazut cateva sute sau mii de filme: DON’T WATCH IT!

  5. este foarte slab am vazut din el decat 40 de minute si m-am saturat, acum cateva zile am vazut un film senzational “How to Lose a Guy in 10 Days” tot cu Kate Hudson si sint sigur ca astia s-au inspirat din el. Insa in filmul ala partenerul gagicii era Matthew McConaughey, oau ce bine le statea impreuna nu ca amaratu asta de Dane Cook .
    Va rog nu pierdeti vremea cu filmul asta si vedeti in schimb “How to Lose a Guy in 10 Days” si apoi il puteti incerca si pe asta sa vedeti diferenta.

  6. Am vazut “How to lose a guy in 10 days” insa atunci cand a aparut…prin 2004 parca, pe calculator. La My Best Friend;s Girl am fost la cinema. Spre deosebire de majoritatea oamenilor mie Dane Cook imi este simpatic si-mi place ca actor. Si McConaughey imi place insa nu la fel de mult ca D.C. Pot sa-ti zic ca “Best Friend’s Girl” mi-a placut mai mult decat How to lose, dar nu stiu daca e datorita actorului principal sau diferentei dintre cinema si pc.

  7. […] The Whole Nine Yards (Bruce Willis, Matthew Perry), Antena 1/21:45 In 2004, s-a trecut la o continuare, The Whole Ten Yards, cu o alta regie, semnata Howard Deutch (cunoscut pentru realizarea My Best Friend’s Girl, 2008). […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.