Jovi: “The Clique (2008)”

4

the clique 1226993204 2008 Jovi: The Clique (2008)Actori: Elizabeth McLaughin, Ellen Marlow

“In sfarsit, Hollywood-ul produce un film superb despre si cu adolescenti” (de fapt, preadolescenti). Vreau sa precizez inca de la inceput ca fraza de inceput a fost doar o gluma. Filmul este exceptional de prost si nu cred ca prinde decat la o categorie de public si anume la fitoasele care apar din ce in ce mai des si prin liceele romanesti. Fetite de bani gata, care isi pot permite sa cumpere orice produs de firma, oricand si in orice cantitate si care, din nesimtire si lipsa oricarei forme de inteligenta, ajung sa isi bata joc de colegii si colegele care nu tin pasul cu ingamfarea lor.

Massie, impreuna cu cele trei prietene ale sale, practica bataia de joc la adresa tuturor claselor sociale, cu exceptia celor din categoria lor: sunt fete de bani gata, au masina la scara (si ditamai Jeep-ul!), o casa de vis, piscina, carduri personale, magazine din care isi pot cumpara orice. Se imbraca in fiecare zi in altceva, de la cele mai cunoscute case de moda. Sunt pur si simplu imbecile in modul de gandire, daca poate exista asa ceva in cazul lor. In clipa cand o fata simpla, inteligenta si plina de modestie, Claire, se muta in casa lui Massie, iar aceasta este obligata de catre parinti sa o athe clique 1236248329 0 2008 300x187 Jovi: The Clique (2008)ccepte, viata ei se poate schimba. Numai ca alianta de fitoase se pastreaza si Claire trebuie sa aleaga intre transformarea personala pentru a semana cu ele sau alegerea de a ramane o persoana cumsecade.

Sincer, consider ca filmul este pe placul adolescentilor, multe persoane s-ar putea regasi in personajele create de scenariu, chiar am gasit opinii pe Internet ca este un film de nota 10. Totusi, nu il recomand nimanui, nici chiar acelor fitoase asemanatoare celor din film, pentru ca s-ar putea sa persevereze in ceea ce fac sau sa gaseasca alte modele comportamentale si alte idei cum ar putea sa isi continue “deviationismul” tineretii.

Trailer:

4 COMENTARII

  1. buna.. ieri cautam un film dragutz sa ma uit la el.. si cand am intrat aici, am vazut ce ai scris despre acest film

    ,,,,,,,,Filmul este exceptional de prost si nu cred ca prinde decat la o categorie de public si anume la fitoasele care apar din ce in ce mai des si prin liceele romanesti. Fetite de bani gata, care isi pot permite sa cumpere orice produs de firma, oricand si in orice cantitate si care, din nesimtire si lipsa oricarei forme de inteligenta, ajung sa isi bata joc de colegii si colegele care nu tin pasul cu ingamfarea lor.””’

    … si astazi dupa ce am vizionat filmul, am decis sa dau comm.. vreau sa spun ca este chiar tare filmul..si nu mai generaliza totul, exsita fel si fel de persoane, unora le plac filmele cu batai, altora cele de groaza, etc.. dar sunt fete de varste mai mici care cu siguranta ar spune ca filmul acesta este super OK.. de parerea aceasta sunt si eu, chiar daca am 19 ani jum.. mi-a placut f. mult filmul.. si-l recomand tutoror adolescentelor.. vizionare placuta fetelor!! 🙂

  2. Eu mi-am permis sa generalizez pentru ca am trecut de mult de varsta celor din film. Dar nu asta e cauza principala, ci faptul ca filmul mi s-a parut lipsit de orice valoare artistica. Nici macar fitoasele adolescente din pelicula nu sunt mai frumoase sau senzuale, de altfel, nici tu nu le-ai recomandat decat fetelor, baietii i-ai uitat cu desavarsire.

  3. Ramasesem surprinsa cand am vazut: ”In sfarsit, Hollywood-ul produce un film superb despre si cu adolescenti”.
    Am vazut filmul ceva mai demult, dar nu mi-a placut absolut deloc, chiar mi-a parut rau, ca l-am vazut. Povestea nu are nimic deosebit, fete fitzoase care nu stiu altceva decat sa se macheze si sa se uite dupa baieti. Plus ca nici nu arata atat de bine, subiectul filmului ma lasa rece, eu nu as recomanda filmul asta nici macar fetelor.

  4. Am vazut filmul…pacat ca nu se vede adevarata poveste din acest film…Daca am vedea mai departe de machiaje si haine, ne-am da seama ce vrea sa spuna cu adevarat acest film. Dragoste, tradare, ura, razbunare, prietenie…as recomanda acest film tuturor adolescentilor fiindca ar avea ceva de invatat. Pentru cei care nu le-au placut filmul..inca o data…repet…stiti la ce folosesc ochelarii de cal?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.