Drillbit Taylor (2008)

13

DrillbitTaylorPoster Drillbit Taylor (2008)Actori: Nate Hartley, Troy Gentile, Ian Roberts, Owen Wilson, Casey Boersma, Dylan Boersma, Lisa Ann Walter, Beth Littleford

Una dintre cele mai bune comedii aparute pana acum in 2008. Un film ce poate doar titlul il are nepotrivit (greu de scris sau de retinut). Owen Wilson devine astazi unul dintre actorii mei de comedie favoriti. Cu totii (sau bine…majoritatea) am trecut prin liceu, cu totii am fost in prima zi din liceu, o parte dintre noi (eu nu), vroiam sa fim pustiul popular din liceu…o si mai mica parte am reusit asta. O comedie americana a confruntarii dintre vis (visul de a fi copilul popular) si realitate (a lua bataie in fiecare zi de la baietii populari). Sa va spun mai multe…
large z drillbit0321 Drillbit Taylor (2008)
Intr-o zi au fost doi baieti (genul mai tocilar si mai pampalau asa) care visau sa fie cei cunoscuti din liceu, adorati de toate fetele, salutati de toata scoala si etc. In aceeasi zi s-au facut de cacao in fata intregii scoli luand bataie si fiind batjocoriti. Si ce s-au gandit ei? Sa-si angajeze un bodyguard. Si il angajeaza pe ce mai… ieftin :)), un om al strazii (interpretat de Owen Wilson).
drillbit taylor movie image owen wilson Drillbit Taylor (2008)
Download subtitrare “Drillbit Taylor” click aici.

Interesant este atat inceputul cand isi faceau ei planuri sa ajunga ce si cum, dar si partea in care bodyguardul “are grija de ei”. In film o sa iti amintesti cat de usor pot fi pacaliti unii copii, iar dupa film o sa-ti amintesti cu siguranta fazele cu “pregatirea de lupta” sau raspunsurile baietilor la intrebarea parintilor: “cum a fost azi la scoala?”. Have fun.

Acorda o nota filmului:
Vizionati trailer:

13 COMENTARII

  1. Prea tare filmu… nu credeam k o sami plak aja tare ma rog avand in vedere k s apropiata d varsta pushtilor alora… cea mai tare faza mia placut cum grasu sa bagat la rap battle iar bataia d la sfarshit criminala… f asemanator cu “Superbad” numai k parerea mea, mai interesant… la superbad eram lovita de replici tampe cu sex… this movie rox!

  2. foarte tare filmul….sincer am ras copios cu niste amici cand am vazut filmul:))):))…chiar merita

  3. ati fost prea generosi cu articolul… niste glume atipice si multa miscare pentru nimic… totusi are cateva secvente tare amuzante. vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.