Big Stan (2007)

17

Actori: Rob Schneider, David Carradine, Jennifer Morrison, Scott Wilson, Henry Gibson

O comedie care merita vazuta. Chiar daca a fost adus la cinematografele romanesti abia anul acesta, filmul dateaza din 2007. Rob Schneider, celebru din “filmele cu gigolo” face un rol bun si aici, dovedindu-se un bun actor de comedie (inca odata daca mai era cazul). O inchisoare, cateva tehnici de lupta, un maestru simpatic, o nevasta frumoasa si cateva momente inedite intre condamnati fac din acest film unul de care sa-ti para rau daca nu-l vezi. A… totodata trebuie sa-l vedeti daca aveti de gand sa va duceti la inchisoare :)) (va invata multe lucruri).

Schneider este un agent imobiliar ce este arestat pentru inselatorie. Desi are foarte multi bani nu “reuseste” sa-l mituiasca pe judecator decat in a-i amana pedeapasa cu 6 luni. Speriat de faptul ca va fi batut si violat in inchisoare Rob ia niste lectii de “supravietuire” de la un asa-zis maestru: mananca serpi si scorpioni, sparge caramizi cu degetul mijlociu, doarme pe cuie etc. :)). Pana la urma ajunge si la inchisoare unde o sa vedeti voi cum se descurca. Intre nazisti, negrii, rasism, homosexuali si violatori, cum se va descurca “elevul” maestrului?

Download subtitrare “Big Stan” click aici.

In concluzie “Big Stan” este un film ce va face multi oameni sa rada si pe altii sa renunte la intentiile criminale de a face vreo fapta certata cu legea. Hai ca nu va spun mai multe, sper sa va placa. Stiti de ce i se zice Big Stan, nu? Guess…

Vizionati trailer:

17 COMENTARII

  1. film frumos….eu tot l-am ocolit pt ca aveam filme mai bune la care puteam sa ma uit…..acum cateva seri i-am dat o sansa si nu regret deloc…. un 8/10…..film placut…….

  2. vizavi de lista filme … am sa sterg articolul .. sau am sa il modific … oricum nu este ilegal ce am facut .. nu am omis sursa de unde este lista 😉

  3. Un film frumos la care ai ce rade,cu si despre viata din puscariile americane…Eu cred ca chiar asta se intampla pe acolo,oricum nu vreau sa vad asta live.

  4. Rob Schneider salveaza tot filmul , fiind in nota sa obisnuita , adica un actor talentat . Scenariul este slabut si previzibil , dar totusi este o comedie buna si te binedispune . Varianta “serioasa” a acestui film este “Felon”

  5. L-am vizionat exact dupa ce citisem un articol semnat de-un ochi critic la adresa lui, si imi cam pierise chefu’, dar manata de ocazie am zis .. de ce nu? Mi-a placut in limita placerii, doar ca duduia aia din rolul principal si-a atribuit mai multe decat ii permitea rolul, parca.. Iar el, hm, sa zicem ca de la gigolo la agent imobiliar n-a schimbat mai nimic. 🙂

  6. ceva nou…mai ales maestrul….impotent si cu mainile care nu si’le mai simte;))efectele tzigarilor….parca te face sa te mai gandesti…daca se merita sa ti keltuii banii pe ele si sa te si imblonavesti…parerea mea:P

  7. Nota 8??? nu merita nici 4…nici macar titlul de comedie nu si-l merita pacat ca Rob Schneider ne incantase cu cateva roluri…filmul asta na reusit sa-mi provoace nici macar un zambet..ca poveste praf..ca realizare praf

  8. o komedie tare si merita de vazut.am ras la film in hohote:)))))).cred ca m-am ingrasat cu cateva kg.dar s-a meritat.

  9. e clar un altfel de film.astepti mereu ca ben sa si’o ia pe coaja ca dupa sa aplice “reversul medaliei” insa nu va fi deloc asa pt ca el bate el rupe el e jmecher…….si asta face din filmul asta altceva….e chiar relaxant de diferit!

  10. o comedie super tare………………:P:))))mai ales cand toti detinutii se horasc mai bn zis de frika lui cika nu mai violeaza pe nimeni:P:)))si mai ales maestrul e tare:P:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.