Ce film imi recomanzi?

28

Salutare!

Acum 9 ani porneam acest blog cu gandul de a scrie parerile mele despre filme. S-au strans 2000 de recenzii de filme, alte 2000 de articole despre stiri, festivaluri sau trailere de filme si mai mult de 20 000 de comentarii de la voi.

Screenshot 2016 10 07 20.37.33 460x458 Ce film imi recomanzi?

Astazi va invit inapoi pe FILME TARI cu o intrebare:

Voi ce film imi recomandati?

Haideti sa incercam niste propuneri fara succesuri mari in box-office si fara nominalizari la premiile Oscar. Poate filmele voastre preferate de care nu stie prea multa lume sau poate niste titluri subapreciate.

Un comentariu si trei cuvinte despre el/ele este suficient.

Florian

28 COMENTARII

 1. Chiar daca e doldora de premii si nu corespunde cerintelor, Casablanca e un film foarte, foarte bun. Desi sunt sigur ca l-ai vazut, poti sa ii dai linistit inca o vizionare.

 2. Apropo… Un film nu foarte cunoscut, dar pe care nu ai voie sa il ratezi este “Niki Ardelean, colonel in rezerva”. Si te sfatuiesc sa il vezi de doua ori. O sa-l apreciezi si mai mult a doua oara.

 3. Cred ca ,,The Count of Monte Cristo” cu Jim Caviezel e filmul copilariei mele.L-am vizionat de peste 5 ori si niciodata nu m-am plictisit! Nu am auzit de el pe nicaieri asa ca il las aici!

 4. Recent am vizionat doua filme interesante
  -Contratiempo
  -Ce ii datoreaza ziua noptii
  Cel din urma nota 10+

 5. – Manchester by the sea (2016);
  – Miss Sloane (2016);
  – Mr. Church (2016);
  – The theory of everything (2014);
  – Beautiful creatures (2013).

 6. Winter Sleep – o capodopera in opinia mea
  Barber of Siberia
  Urga
  Life is a miracle
  Night of the iguana
  La grande bellezza
  Force Majeure

 7. salut caut un film care l-am vazut in anii 83-84 cred ca se numea BORN EN HEAVEN daca stie cineva unde il gasesc, multumesc.

 8. Pentru# turnea despre filmul “Niki Ardelean, colonel în rezerva”. Părerea mea e că e un film morbid care te poate băga în depresie, de alt fel ca multe din filmele romanești. Am început sa-l vad la recomandarea lui # turnea. Filmul Începe cu o înmormântare foarte detaliata… Nu am putut continua vizionarea.

 9. Pentru admiratorii lui Lars Vvon Trier, recomand Breaking the Waves, cu o distribuție și interpretare de excepție. Un film plin de emoție, pe care l-am urmărit cu sufletul la gură. Desigur, nu pot să omit de același regizor Melancolia, unul din filmele care a trezit în mine adevărate revelații și pe care îl consider o adevărată capodoperă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.