Ce film imi recomanzi?

16

Salutare!

Acum 9 ani porneam acest blog cu gandul de a scrie parerile mele despre filme. S-au strans 2000 de recenzii de filme, alte 2000 de articole despre stiri, festivaluri sau trailere de filme si mai mult de 20 000 de comentarii de la voi.

Strand Theater, Martha's Vineyard, Massachusets

Astazi va invit inapoi pe FILME TARI cu o intrebare:

Voi ce film imi recomandati?

Haideti sa incercam niste propuneri fara succesuri mari in box-office si fara nominalizari la premiile Oscar. Poate filmele voastre preferate de care nu stie prea multa lume sau poate niste titluri subapreciate.

Un comentariu si trei cuvinte despre el/ele este suficient.

Florian

16 COMENTARII

  1. Chiar daca e doldora de premii si nu corespunde cerintelor, Casablanca e un film foarte, foarte bun. Desi sunt sigur ca l-ai vazut, poti sa ii dai linistit inca o vizionare.

  2. Apropo… Un film nu foarte cunoscut, dar pe care nu ai voie sa il ratezi este “Niki Ardelean, colonel in rezerva”. Si te sfatuiesc sa il vezi de doua ori. O sa-l apreciezi si mai mult a doua oara.

  3. Cred ca ,,The Count of Monte Cristo” cu Jim Caviezel e filmul copilariei mele.L-am vizionat de peste 5 ori si niciodata nu m-am plictisit! Nu am auzit de el pe nicaieri asa ca il las aici!

  4. Recent am vizionat doua filme interesante
    -Contratiempo
    -Ce ii datoreaza ziua noptii
    Cel din urma nota 10+

LĂSAȚI UN MESAJ