Castiga DVD-uri cu ProVideo!

5

FilmeTari și ProVideo oferă săptămânal 2 dvd-uri proaspăt lansate. Și cum tuturor ne place un film bun cu o pungă de popcorn la noi acasă, noi vă oferim șansa vizionării unui film nou. Lasă deoparte dvd-ul cu Star Wars pe care îl vezi a 5-a oară și concurează pentru o șansă de a câștiga unul dintre dvd-urile: Dark Tide si 101 dalmatieni.

Cum ne reînnoim colecția? Simplu, scoatem parerile de sub pat și răspundem la următoarea întrebare:

Spune-ne, de ce vrei sa castigi dvd-urile aflate in concurs?

Toate răspunsurile voastre vor fi luate în considerare până sambata, 11 august! Spor și nu uitați cu cât mai sinceri cu atât mai bine!

provideo1 Castiga DVD uri cu ProVideo!

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

5 COMENTARII

  1. Dvd-ul cu desene animate si-l doreste fff mult baietelul meu, dar..si eu, care ma uit la animatii cot la cot cu el!Si sa fim sinceri, animatiile Disney sunt nemuritoare, la ele se uita cu placere generatii de cinefili!
    Dvd-ul ”Valul intunecat” mi-l doresc pentru ca o admir pe Halle Barry, o actrita completa, ce poate aborda orice fel de rol, si care a demonstrat lumii intregi ca poti fi inzestrata cu talent actoricesc si daca esti frumoasa si feminina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.