Cars (2006)

8

poster1 202x300 Cars (2006) Actori: Paul Newman, Richard Petty, Owen Wilson, Bonnie Hunt, Tom Maghiozzi.

Cars este un lungmetraj produs de cele doua renumite case de productie cinematografica Pixar Animation Studios si Walt Disney. Spun celebre deoarece privind putin inapoi, nu putem sa nu remarcam productii de succes precum Finding Nemo, Toy Story sau Monsters Inc. Cars, de asemenea reprezinta o alta “gaselnita” a acestora. Acest film animat a adus pentru Pixar si Disney, pe langa incasarile uriase si un “Glob de Aur” pentru “Cel mai bun film de animatie al anului 2006”. Nu sunt de trecut cu vedrea nici cele doua nominalizari la premiile Oscar, pentru “Cel mai bun film de animatie de lungmetraj” si “Cea mai buna melodie originala”.

Lightning McQueen, personajul principal al filmului, este o masina de000624056287 300x124 Cars (2006) viteza. Fiind un novice in lumea curselor auto, visul sau este sa ajunga un expert “in sofat” si sa castige Piston Cup Championshipi din California. Odata castigata fabuloasa cursa, acesta spera sa isi asigure renumele in galeria celebritatilor curselor cu masini. McQueen pe cat este de novice si “plin de elan”, pe atat de infatuat se arata in relatiile cu ceilalti concurenti. In drum spre Piston Cup, acesta intampina cateva dificultati si se trezeste prins in placidul oras Route 66 . Aici, alaturi de Sally (un Porche 1pixarcars 431 300x208 Cars (2006) fitos din 2002), Mater (o remorca ruginita) sau misteriosul Doc Hudson (un Hudson Hornet din 1951) si o varietate de alte personaje bizare, descopera ca viata nu se rezuma doar la faima, piste de curse sau premii.

Download subtitrare “Cars” click aici.

Si la noi in tara Cars a avut parte de o promovare buna. Nume celebre precum Corina Danila (vocea lui Sally), Florian Ghimpu (vocea lui Lightning McQueen), sau Marcel Iures (vocea lui Doc), au contribuit la realizarea distributiei.

P.S. In 2012 apare Cars 2. Desi mai este ceva timp pana atunci, eu il astept cu nerabdare.

Vizionati trailer:

8 COMENTARII

  1. Treaba cu dublajul la filmele de animaţie sunt capabil să o înţeleg. Tot ce sper este ca să rămână în acest perimetru şi să nu treacă şi la celelalte genuri. Adică, de exemplu, prefer să aud vocea originală – Paul Newman, nu Marcel Iureş.

  2. unde gasesc si eu filmul acesta tradus in limba romana?ku vocile actorilor romani?va rog..astept si eu un raspuns..ms

  3. @valy
    Greu de spus unde îl poţi găsi. Singura soluţie ar fi să aştepţi să fie difuzat de vreo televiziune autohtonă în preajma sărbătorilor. Cel puţin eu aşa am reuşit să văd Finding Nemo, varianta dublată în română.

  4. […] Cars (2006) | SUBTITRARE FILME TARI Cars este un lungmetraj produs de cele doua renumite case de productie cinematografica Pixar Animation Studios si Walt Disney. Spun celebre deoarece privind putin inapoi, nu putem sa nu remarcam productii de succes precum Finding Nemo, Toy Story sau … Aici, alaturi de Sally (un Porche fitos din 2002), Mater (o remorca ruginita) sau misteriosul Doc Hudson (un Hudson Hornet din 1951) si o varietate de alte personaje bizare, descopera ca viata nu se rezuma doar la faima, … LOVE IT? SHARE IT!Dacǎ ţi-a plǎcut, dǎ link-ul mai departe » […]

  5. […] se numara Toy Story (1995), A Bug’s Life (1998), Toy Story 2 (1999), Finding Nemo (2003), Cars (2006), Ratatouille (2007), WALL-E (2008), Up (2009), Toy Story 3 (2010) si Cars 2 (2011). Brave 3D […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.