Care trailer/film e mai fun?

4

Astazi am pentru voi doua trailere la 2 filme ce inca nu s-au lansat in cinematografe sau pe dvd. Unul este al unui film pentru copii plin de aventuri ale unor tineri, iar celalat este cu un Frankestein al streetballului. Primul se va lansa in august, iar celalalt luna viitoare, in mai.

“Shorts” sau “Frankenhood”?

In comentarii, va rog 🙂

Trailer Shorts:

Trailer Frankenhood:

4 COMENTARII

  1. […] mai. “Shorts” sau “Frankenhood”? In comentarii, va rog Trailer Shorts: Trailer Frankenhood: click for more var gaJsHost = ((“https:” == document.location.protocol) ? “https://ssl.” : […]

  2. Frankenhood este un film pe gustul fiecaruia , hai sa fim seriosi si mie imi plac comediile si chiar ma pot uita la SHORTS , DAR numai in cazul in care downloadez filmele tari ca si Frankenhood sau altele , daca raman in pana de filme iau si prostiile astea de filme doar sa am timpul ocupat. Nu vad de ce se opteaza pentru Shorts e doar pentru cei care au sub 12 anisori. Have fun.

  3. “Frankenhood” e super slab. Nici macar nu am avut rabdare sa il vad pana la capat. Absolut plictisitor si neinteresant. Categoric nu il recomand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.