Cannes: House of Tolerance (2011)

3

Fr: L’APOLLONIDE
Durata: 2h05
Selectia: Competitia Oficiala
poza 1 lap 460x296 Cannes: House of Tolerance (2011)

L’Apollonide este despre o casa de toleranta (stiti voi, prostitutie si servicii sexuale) de la finele secolului XIX si despre inceperea decaderii ei. Teoretic fetele se aflau acolo pentru a castiga bani, pentru a-si plati datoriile si castiga independenta. Practic ramaneau sclave toata viata. Da, si la filmul acesta am plecat din sala. Pe la jumatate, recunosc. Pur si simplu prea multa nuditate pentru nimic. Si ma stiti, sunt cel mai mare fan al nuditatii si fetelor frumoase, in filme. Dar subiectul nu m-a miscat cu nimic.
poza 2 lap 460x299 Cannes: House of Tolerance (2011)

Este un film despre timpuri vechi, care poate fi vazut mai mult ca documentar decat ca film care sa te umple de bucurie. Vulgar, nud si deseori scarbos, “Casa de Toleranta” este parca despre trecutul pe care toata lumea il stie, dar nimeni nu vrea sa-l mai vada pe undeva. Si da, cea mai tare scena a filmului este aparitia lui “Joker” din Batman… intr-o anumita forma.

3 COMENTARII

  1. eu nu inteleg de ce filmul asta are nota 7? teoretic e o nota de trecere, dar spui ca ai iesit la jumatatea filmului din sala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.